Har du styr på den ekstra rengøring, når du lukker op efter COVID-19 nedlukningen?

Skal din skole, institution eller virksomhed til at lukke op igen efter nedlukningen af Danmark? Så lad os stå for den ekstra rengøring, som er påkrævet – både for brugerne, kunderne og dine ansattes skyld. For skal smitterisikoen minimeres, kræver det, at I overholder de skærpede krav til rengøringen, som er en forudsætning for, at du kan lukke op igen.

Der er mange spørgsmål, du skal have styr på, når du lukker din skole, institution eller virksomhed op igen efter COVID-19 nedlukningen af Danmark.

For der er både skærpede krav til afstand mellem medarbejdere, kunderne og brugere, samt skærpede krav til rengøringen. Og de skal alle sammen være på plads, gennemtænkte og i orden, før du kan lukke op igen.

Især de skærpede krav til rengøringen kræver en større faglig indsigt og brug af ekstra grundige og hyppige rengøringsrutiner. Det betyder, at du skal ændre både fremgangsmåder, samt hvor og hvor ofte der gøres rent.

Få hjælp af en rengøringspartner med viden om COVID-19

Hos SP Rengøring har vi masser af kunder både inden for det offentlige og det private. Derfor har vi allerede sat os grundigt ind i alle reglerne, så vi kan udføre den nødvendige rengøring hos vores kunder. Og flere af tiltagene har vi allerede praktiseret længe i de butikker og virksomheder, som vi har holdt rene under hele COVID-19 pandemien herhjemme.

Vi har fuldstændig styr på alle detaljerne – som f.eks. at desinficerede overflader ikke må tørres af efter desinfektion, og at rengøringsvognen ikke må tages med ind i de enkelte lokaler. Samt at der skiftes klude efter rengøring i hvert lokale – og efter rengøring af de enkelte arbejdsstationer i et storrumskontor.

Det er små, men yderst vigtige detaljer, du skal være sikker på, bliver overholdt, hvis du vil beskytte brugere, kunder og medarbejdere bedst muligt under COVID-19 pandemien.

Så vil du være sikker på at vælge en rengøringspartner, der allerede har et grundigt kendskab til reglerne, samt praktisk erfaring med at udføre den skærpede rengøring af f.eks. kontaktflader og udstyr, bør du tage fat i os.

Vi har allerede travlt – men stadig plads til nye kunder

De øgede krav til rengøring i forbindelse med genåbningen af Danmark har betydet, at vi allerede har fået ekstra meget at se til.

Vi har kunder og ansatte over hele det syd- og sønderjydske område. Så vi er altid lige i nærheden – og ansætter løbende nye, erfarne rengøringsfolk, der bliver grundig uddannet i de ekstra COVID-19 krav til rengøringen.

Derfor har vi stadig plads til ekstra kunder, uanset om du bor på nordspidsen af Als, helt nede ved grænsen eller i Kolding.

Men skyld dig – så du kan være klar til at tage imod brugere, kunder og medarbejdere, når Danmark lige så stille åbner op igen.

Kontakt os i dag!

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det – og det gør en forskel – både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald – og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

SP Rengøring APS

Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13