rengøring gråsten

Brug for pålidelig erhvervsrengøring i Christiansfeld

Står du og har brug for erhvervsrengøring i Christiansfeld, du kan stole på, og ved gør deres arbejdet grundigt og til tiden? Så er SP Rengøring et godt bud på jeres kommende samarbejdspartner. Vi ser erhvervsrengøring som en tillidserklæring, ligesom vi ved, hvor vigtig god rengøring er for både ansatte og firmaets renomme. Kontakt os allerede i dag! Så giver vi tilbud på jeres erhvervsrengøring i Christiansfeld.

Indrømmet! Erhvervsrengøring er nok det mest oversete arbejde i verden. For oftest foregår det uden for normal arbejdstid, når hverken medarbejdere eller ledelse er til stede. Det er sådan set smart nok. For så går vi ikke i vejen for hinanden. Men det gør arbejdet helt usynligt for alle andre end os, der foretager det.

Men blev der ikke gjort rent som aftalt, gik der ikke længe, før det ville blive bemærket. Skidt, støv og møg ville hurtigt blive synligt for både medarbejderne og de kunder, forretningsforbindelser eller andre gæster, der besøgte jeres firma, butik eller institution.

Samtidig ville medarbejdernes sundhed være i fare. Antallet af sygedage ville stige, og i værste fald ville det give påtale fra Fødevarestyrelsen – uanset om I producerer fødevarer i virksomheden, eller har eget kantinekøkken.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Der er også andre måder, erhvervsrengøringen kan blive opdaget på

Men selv om rengøringsfirmaet overholder jeres aftale, er der også andre måder, de kan gøre sig bemærkede på. F.eks. ved at:

  • Efterlade tomme rengøringsprodukter rundt om i firmaet
  • Efterlade klude, gulvskrubber og koste uden for rengøringsrummet
  • Lade være med at sætte inventar og medarbejdernes ting på plads

Det kan selvfølgelig godt ske en enkelt gang ved et uheld. Men sker det gentagende gange, går der ikke længe, før det bliver et irritationsmoment for de medarbejdere, der bliver udsat for det.

Erhvervsrengøring i Christiansfeld du kan stole på

Det er derfor, det er så vigtigt, at du vælger en leverandør af erhvervsrengøring, der både overholder de aftaler, I har indgået, og samtidig går op i at gøre sit ypperste for, at der altid er 100 % pænt, rent og nydeligt i jeres virksomhed.

Vi vil helst bare være den usynlige, hvide tornado, der hvirvler igennem jeres virksomhed efter lukketid, så der altid er skinnende rent. På den måde opdager I aldrig, at vi har været der på andre måder, end at der er rent. Og det er præcis sådan god erhvervsrengøring skal være!

Vi kan meget andet end almindelig rengøring

Med en erhvervsrengøringsaftale med SP Rengøring, får du gjort rent i din virksomhed med det interval, der passer til netop jeres behov. Samtidig kan vi også hjælpe med så forskellige rengøringsopgaver som for eksempel tæpperensning, trappevask eller hovedrengøring. Er der brug for rengøring ved ud- eller indflytning eller for ekstra rengøring efter håndværkere, er det også noget, vi kan klare.

Endelig kan vi også stille op i forbindelse med oprydnings-, nedpaknings- eller ekstra rengøringsopgaver i forbindelse med interne rokader eller overflytning af afdelinger mellem to lokationer. Så uanset hvilken type erhvervsrengøring der er brug for i Christiansfeld, kan vi klare det.

Kontakt os allerede i dag ved hjælp af kontaktformularen øverst på siden. Eller ring på tlf. 74 69 46 10, eller mail til sp@sp-ren.dk. Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kommer forbi, og giver et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsrengøring i Christiansfeld.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

rengøring gråsten

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding