Erhvervsrengøring Nordborg

Erhvervsrengøring i Nordborg? Så skal du hellere ringe til os!

Erhvervsrengøring i Nordborg til dit firma, din butik, din produktion eller en institution, spiller en meget større rolle, end du kan forestille dig. Både firmaets renomme og dine ansattes helbred kan sættes over styr, hvis du ikke har valgt en ordentlig rengøringspartner. Det er derfor, du hellere må kontakte SP Rengøring i dag, og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Nordborg.

Det er sjældent erhvervsrengøringen, du har fokus på som ejer eller øverste leder for en butik, et firma eller en institution. For som regel er rengøringen bare noget, der bliver klaret uden for normal arbejdstid. Derfor er den oftest ude af både øje og sind!

I hvert fald så længe den bliver udført som aftalt. For glemmer rengøringsfirmaet at gøre rent over det hele, efterlader de tomme bøtter og brugte klude, eller får de ikke stillet jeres ting ordentligt på plads, er det noget, der bliver bemærket – både af medarbejderne og meget nemt også af kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Undgå unødige sygedage med rene lokaler

Rene lokaler, hvor der er gjort ordentligt rent, mindsker risikoen for at bakterier, mug og skimmel kan trives. Derved undgår du unødige sygedage blandt medarbejderne, ligesom du ikke udsætter dem for skadelig langtidspåvirkning af f.eks. mug- og skimmelsporer.

Tilsvarende slipper du for al den muggen og sukken i krogene, der nemt opstår, hvis rengøringen f.eks. ikke er så gode til at få sat medarbejdernes ting ordentligt på plads efter rengøringen. Eller altid lige glemmer en brugt klud eller en tom bøtte rengøringsmiddel på den samme medarbejders skrivebord.

Eller al den hvisken og tisken, der nemt opstår, hvis rengøringen gentagende gange ikke er gjort ordentligt. Et rygte om, at firmaet ikke engang har råd til et ordentligt rengøringsfirma, kan nemt blive starten på dystre rygter om firmaets snarlige konkurs.

Slip for at få ramponeret jeres renomme

Det samme kan nemt ske, hvis kunder og samarbejdspartnere synes, der begynder at se lidt beskidt ud i krogene, fordi rengøringen har sprunget over et par steder, hvor gærdet var lavest.

Enten ser de det som et tegn på, at økonomien måske halter lidt. Eller også frygter de, at I er lige så lemfældige med kvaliteten af jeres produkter og ydelser, som I åbenbart er med jeres rengøring.

Det mest kedelige ved det hele er, at det kun er meget sjældent, at enten medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere gør dig opmærksom på, hvis der er problemer med rengøringen på en eller anden led. Så spotter du det ikke selv, bliver problemet nemt meget større, end det behøver.

Vælg hellere et pålideligt firma til erhvervsrengøring i Nordborg

Det er derfor, du skal tage fat i SP Rengøring. Vi har hovedkontor i Røde Kro, kontor i Kolding og har både kunder og medarbejdere over hele det sønderjyske område – også på Als og i Nordborg. Så vi er allerede lige i nærheden – og spørger du vores kunder, har de aldrig problemer med rengøringen. Eller rettere: De spilder den sjældent en tanke, for der er altid rent og pænt overalt.

Så vil du glemme alt om erhvervsrengøringen i dit firma, din butik eller den institution, du har ansvaret for, så kontakt os allerede i dag ved hjælp af kontaktformularen her på siden, ved at sende en mail til sp@sp-ren.dk eller ringe på vores hovednummer tlf: 74 69 46 10. Så kan vi få aftalt et tidspunkt, hvor vi kommer forbi og giver tilbud på rengøringen hos dig.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

Erhvervsrengøring Nordborg

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding