Erhvervsrengøring Kolding

Erhvervsrengøring i Skærbæk? Den klarer vi!

Leder du efter professionel erhvervsrengøring i Skærbæk til dit firma, din butik eller en institution, er du kommet til den helt rigtige samarbejdspartner. Vi ser erhvervsrengøring som en tillidserklæring. Derfor møder vi altid til tiden, og får gjort rent uden hverken at glemme noget eller efterlade os spor. SP Rengøring er jeres usynlige hvide tornado! Kontakt os i dag, og lad os stå for jeres erhvervsrengøring i Skærbæk.

En god og effektiv erhvervsrengøring har større indflydelse på din virksomhed, end du tror. For god og regelmæssig rengøring sikrer et sundere indeklima, som igen sikrer større trivsel og færre sygedage blandt medarbejderne.

Samtidig sikrer rene og pæne erhvervslokaler, at kunderne får et godt indtryk af jeres virksomhed og de produkter og ydelser, som I sælger. Er der ikke en finger at sætte på rengøringen, er der nok hellere ikke nogen problemer, med det som I leverer. Men er der beskidt og rodet i krogene, begynder folk at tænke sit – og det er sjældent positivt for hverken omsætning eller renomme.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Effektiv erhvervsrengøring kræver en stabil rengøringspartner

Effektiv erhvervsrengøring kan altså både øge medarbejdernes trivsel og omsætningen i dit firma. Men det kommer ikke af sig selv. Skal der være rent og pænt altid, kræver det, at du funder en stabil rengøringspartner, der overholder jeres aftaler.

Det er yderst vigtigt at finde sådan en partner. For oftest opdager I først problemerne, når I møder ind på arbejdet. I langt de fleste tilfælde foretages erhvervsrengøringen nemlig om aftenen efter alle er gået hjem, eller tidligt om morgenen før alle møder ind.

Så er har rengøringsfirmaet

  • glemt at gøre større eller mindre dele af virksomheden rent
  • efterladt brugte rengøringsmidler eller klude rundt omkring
  • sat møbler og medarbejdernes ting forkert på plads

er der kun jer selv, der kan rette op på fejlene. Sker det tit, begynder det at blive et irritationsmoment og en kilde til frustration for medarbejderne – eller en flov oplevelse, hvis det er besøgende forretningspartnere eller kunder, der gør opmærksom på problemerne med rengøringen.

Derfor er det på ingen måde ligegyldigt, hvem I vælger til at gøre rent. Skal det være optimalt, skal det være et firma, der tager opgaven seriøst, og foretager rengøringen med respekt, grundighed og hensyn, som om det var hjemme hos dem selv.

Få samvittighedsfuld erhvervsrengøring i Skærbæk

Skal I bruge et rengøringsfirma, der kan leve op til disse krav, skal I tage fat i SP Rengøring. Vi har kontorer i Røde Kro og Kolding og ansatte og kunder i hele det syd- og sønderjyske område – også i Skærbæk!

Vi tilbyder erhvervsrengøring af både kontorer, butikker, produktion, lager, storkøkkener og andre former for erhvervslokaler, samt i institutioner. Vi kan komme morgen eller aften, som det passer jer, og med et interval der svarer til det behov, I har for rengøring.

Vi kan også hjælpe jer med mere end bare den almindelige rengøring. Har i brug for tæpperensning, trappevask eller hovedrengøring, er det også noget vi kan klare, lige som vi klarer rengøring efter håndværkere eller rengøringen i forbindelse med ud- eller indflytning. Derudover klarer vi også oprydning, nedpakning og eventuelt rengøring ved interne omrokeringer eller flytning mellem forskellige lokationer.

Vi klarer kort sagt alle former for erhvervsrengøring i eller omkring Skærbæk med fokus på at skabe den bedste rengøringsoplevelse for vores kunder.

Kontakt os i dag ved hjælp af kontaktformularen her på siden, ved at ringe på tlf. 74 69 46 10, eller sende en mail til sp@sp-ren.dk. Så finder vi et tidspunkt, der passer jer, hvor vi kommer forbi og giver et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsrengøring i Skærbæk

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

Erhvervsrengøring Kolding

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding