Erhvervsrengøring Aabenraa

Erhvervsrengøring i Vejle – det er lige os!

Har I brug for erhvervsrengøring i Vejle, skal I gå efter en leverandør, der ser erhvervsrengøring som et tillidshverv, og som I er sikre på, møder op som aftalt og gør ordentligt rent. Vælger du SP Rengøring til erhvervsrengøring, er det nøjagtig sådan en rengøringsparter, I får. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsrengøring.

Vil du mindske risikoen for sygedage og øge medarbejdernes trivsel, er rengøringen en af de parametre, der tit bliver overset. For ordentlig og grundig erhvervsrengøring fjerner unødvendige bakterierisici og andre potentielle smittekilder.

Samtidig er I sikre på, at jeres erhvervslokaler fremstår pæne, rene og præsentable, når I får besøg af forretningsforbindelser og kunder. For hvis det roder, eller der er ulækkert og beskidt hos jer, tror kunderne måske også, at der er noget galt med kvaliteten af jeres produkter.

Så der er mange gode grunde til at sørge for, at der bliver gjort ordentligt rent i firmaet.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Ikke lige meget hvem der står for jeres erhvervsrengøring

Derfor er det heller ikke lige meget, hvem I får til at stå for jeres erhvervsrengøring i Vejle. Det gælder uanset, om du skal have gjort rent i en butik, på kontorer, i produktionen eller på en institution.

For oftest sker rengøringen på tidspunkter, hvor I ikke er til stede. Så derfor skal I stole ekstra meget på medarbejderne fra det firma, I hyrer til opgaven – både at de kommer på de tidspunkter, som I har aftalt og at de efterlader alt, som det stod, da de kom.

Endelig skal I også stole på, at de udfører rengøringen grundigt, og gør det rent, som I har aftalt. Er der glemt noget? Eller efterlader rengøringsfirmaet brugte rengøringsprodukter, klude eller sætter jeres ting på en anden måde end de stod? Så bliver rengøringen hurtigt til et irritationsmoment i hverdagen.

Perfekt erhvervsrengøring er den, som I ikke lægger mærke til

Men er der bare altid rent, pænt og er tingene stillet, som de stod, vil I slet ikke lægge mærke til rengøringen i hverdagen. Der vil bare altid være rent, som om der på magisk vis var drønet en hvid tornado gennem lokalerne, mens I havde fri.

Den slags rengøring er det, som vi leverer hos SP Rengøring. Vi har kontor i Kolding, og har allerede mange kunder og medarbejdere i Vejle. Så selv om adressen på firmaet ligger i Røde Kro, har vi både medarbejdere og en afdeling lige i nærheden.

Vi leverer alt i erhvervsrengøring i Vejle

Derfor er du altid sikker på, at du får den erhvervsrengøring, I drømmer om, hvis du vælger os til at klare rengøringen i din butik, dit kontor eller din produktionsvirksomhed i Vejle. Vi står også for rengøringen hos institutioner og andre offentlige virksomheder.

Vi kan komme enten morgen eller aften, som det passer jer og klarer rengøringen præcist som vi har aftalt. Vi kan komme en eller flere gange om ugen efter behov, ligesom vi også kan rengøre forskellige dele af firmaet på forskellige dage. Du bestemmer.

Samtidig kan vi også klare specialopgaver som f.eks. rengøring efter håndværkere eller gøre rent ved ud- eller indflytning. Vi klarer også tæpperensning og trappevask. Endelig kan I også bestille hovedrengøring eller hjælp til større oprydnings- eller nedpakningsprojekter i forbindelse med interne omrokeringer eller fraflytning af firmaets lokaler.

Så uanset hvilken erhvervsrengøring I har brug for i Vejle, kan vi hjælpe. Kontakt os via kontaktformularen, ring på 74 69 46 10 eller send en mail til sp@sp-ren.dk. Så finder vi et tidspunkt, der passer os begge, hvor vi kan komme forbi og give et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsrengøring i Vejle.

Erhvervsrengøring Aabenraa

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding