Vi brænder for rengøring

Skal det være rent?

Det siger kunder om SP Rengøring

Kreditbanken

Fleksibilitet

SP Rengøring står for rengøringen i Kreditbankens hovedkontor i Aabenraa og i afdelingen på Perlegade i Sønderborg.

-SP’s nuværende bemanding udviser stor fleksibilitet, imødekommenhed og hjælpsomhed, og vi vil gerne udtrykke vores tilfredshed med samarbejdet, siger lederen af afdelingen i Sønderborg, filialdirektør Preben Jensen.

Novasol

Tingene er i orden

For gæster, der ofte har kørt langt for at komme til feriestedet, betyder det utrolig meget, at alt er i orden, når de åbner døren til sommerhuset. Så får ferien den begyndelse alle ønsker. Netop derfor er SP Rengørings arbejde så utrolig vigtigt, siger ejerrådgiver hos sommerhusudlejningsfirmaet Dansommer/Novasol i Hejlsminde, Jan Bech.

SP Rengøring står for en del af rengøringen i de sommerhuse Dansommer/Novasol udlejer og gennemfører kontrol når gæsterne har forladt husene. Udover at sikre sig, at rengøringsstandarden er i orden, omfatter arbejdet også aflæsning af vand og strømforbrug.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

rengøring

Meldgaard Gruppen

Jørn Balleby – indkøbschef – udtaler: SP Rengøring har gjort rent hos os siden 2008 – og til trods for at vores firma er vokset betragteligt siden, har SP Rengøring formået at følge med vores udvikling.

Det må siges at vi er en af deres meget tilfredse kunder, da samarbejdet i det store og hele fungerer gnidningsfrit. Det hænder at der sker et par småfejl – men det bliver der altid rettet op på i løbet af ganske kort tid.

Og netop det er vigtigt i et godt samarbejde, at begge parter agerer professionelt – og kommunikerer – for at nå i mål – og netop her gør SP Rengøring en stor forskel i forhold til tidligere rengøringsselskaber, vi har benyttet. De lytter – og de tilpasser sig vores behov.

Så vi håber at vores samarbejde fortsætter i mange år endnu!

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding