nyheder sp rengøring

Nyheder fra SP Rengøring i Aabenraa

SP Rengøring ApS, flytter til Aabenraa

Vi er glade for at vi nu kan fortælle, at vi er flyttet til Kresten Philipsens Vej 4B, 6200 Aabenraa. Her har vi har fået et helt nyt vaskeri til glæde for vores kunder, personale og naturligvis miljøet.
 

Foto fra Team Rynkeby som var forbi SP Rengøring

Guldsponsor for Team Rynkeby Sønderjylland

Hos SP Rengøring værner vi ikke kun om medarbejdere og kunder. Vi ønsker også at gøre en forskel for børn, der er ramt af kræft og deres familier. Derfor har SP Rengøring valgt at støtte Team Rynkeby Sønderjylland i 2019. 

 

//…følg dem på Facebook her

Foto fra udført rengøring hos Valmont SM

Nyt medlem af “familien”

EUROMASTER

Vi er utrolig stolte af at vi pr. 01.11.18 kunne byde velkommen til Euromaster Kolding, som ny kunde hos SP Rengøring. Vi gør i forvejen rent hos Euromaster i Padborg, Sønderborg, Aabenraa og Haderslev og er glade for at afdelingen i Kolding også har valgt os som deres faste samarbejdspartner.

//…læs mere om Euromaster her

Vi byder også velkommen til en ny tandlæge i Kolding pr. 26.11.18

SP Rengøring ApS, pr. 1. maj har overtaget Nyby Rengøring

Det er med stor glæde at vi kan oplyse jer om at SP Rengøring ApS, pr. 1. maj har overtaget Nyby Rengøring, dette sker for at styrke begge virksomheder på en fremtidig drift indenfor erhvervsrengøring i region Syddanmark.

Vi har en masse fælles værdier!

Da begge rengøringsvirksomheder er bygget op omkring gode faglige kvalifikationer, stabilt personale og med en vision om at kunne yde en optimal service overfor vores kunder, var det derfor et oplagt valg, at lægge de to virksomheder sammen, for at kunne stå endnu stærkere inden for erhvervsrengøring i det syd- og sønderjyske område.

Hvad betyder det for dig som kunde?

Vi har domicil i Rødekro og forventer at have domicil på plads i Kolding indenfor en kort tidshorisont, for at vi kan forblive tæt på vores kunder, som er en vigtig del af vores værdigrundlag.

Vi håber naturligvis i vil tage godt imod vores nye sammenlægning.

Vi vil alle gøre vores bedste, for at ingen vil mærke noget til denne ændring.

Det lokale betyder meget for os, derfor giver vi nu retur.

Hos SP Rengøring er vi stolte og glade over at vi nu har kunnet støtte et lokalt projekt indenfor sportsverdenen. Derfor ser vi i SP Rengøring frem til et godt samarbejde med vores sponsorat til SønderjyskE´s dame- og herre- håndbold.

//…læs mere om SønderjyskE her

Velkommen til Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Det er med stor glæde at vi kan byde Hotel og Restaurant Fakkelgaarden i Kollund velkommen som kunde hos det lokale rengøringsselskab i Sønderjylland SP Rengøring.

Vores opgaver hos Hotel og Restaurant Fakkelgaarden i Kollund består af dagligt værelsesrengøring, stuepige opgaver, samt natportier. Det er netop vores mulighed for stor fleksibilitet ud over vores kerneområde indenfor rengøring, som gør at Hotel og Restaurant Fakkelgaarden har valgt SP Rengøring som ny samarbejdspartner.

//…læs mere om Fakkelgaarden her

Endnu et samarbejde er startet op indenfor virksomhedsrengøring

Hver dag gør vores medarbejdere alt hvad de kan, for at yde den bedste service. Det ses også tydeligt i de svar vi får fra vores kunder.

Derfor kan vi endnu engang byde velkommen til en ny kunde hos SP Rengøring, nemlig LandboSyd i Aabenraa har valgt os som samarbejdspartner indenfor erhvervsrengøring.

Det er en stor glæde at vi skal stå for rengøringen af deres nye domicil i Aabenraa.

//…læs mere om LandboSyd her

nyheder sp rengøring

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding