rengøring gråsten

Brug for pålidelig erhvervsrengøring i Christiansfeld

Skal du bruge professional rengøring i Christiansfeld til din butik, virksomhed eller institution? Så gælder det først og fremmest om at finde et rengøringsfirma, der er til at stole på – og som du er sikker på, overholder de aftaler, I har indgået. Med SP Rengøring får du en lokal rengøringspartner, der netop gør det – og samtidig sætter en ære i at gøre et ordentlig rengøringsarbejde. Få en aftale med os i dag!

Hvad er egentlig professionel rengøring? Både i Christiansfeld og andre steder i Syd- og Sønderjylland? Ja, i hele landet for den skyld.

Ja, faktisk er professionel rengøring vel netop den rengøring, du aldrig opdager. Det er den rengøring, som bare sker ubemærket og helt af sig selv. Derved er der altid bare rent og pænt – og ingen grund til at frygte for eller spekulere over, om det nu rent faktisk bliver gjort som aftalt.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

En professionel rengøringspartner er en troværdig partner

Selvfølgelig er det surt for rengøringsfirmaer, at deres arbejde faktisk er udført bedst, når ingen lægger mærke til det. Omvendt betyder det også, at de ingen klager får.

Men er rengøringen ikke i orden, kan det hurtigt udvikle sig ikke alene til et problem – specielt i fødevarevirksomheder – men også et dagligt irritationsmoment blandt både medarbejder, kunder og ledelse i både butikker, firmaer og institutioner.

Det sker oftest, hvis rengøringen f.eks.:

  • Glemmer at sætte de ansattes ting og inventaret rigtigt på plads efter rengøringen
  • Der står glemte bøtter med rengøringsmidler, eller ligger brugte klude
  • Hele eller forskellige dele af virksomheden ikke er gjort rent som aftalt

Den slags kan hurtigt skabe dårlig stemning internt. Eller give anledning til spørgsmål og bekymring, hos de kunder der oplever det, når de besøger jeres forretning eller firma.

Så er rengøringen pludselig ikke så usynlig længere – og det er faktisk et tegn på, at du har valgt den forkerte rengøringspartner!

Få professionel rengøring i Christiansfeld

Vil du undgå den slags problemer med jeres rengøring, og bor du i Christiansfeld, bør du tage fat i os hos SP Rengøring. Vi er en lokal rengøringsvirksomhed i det syd- og sønderjyske område med kontorer i Røde Kro og Kolding.

Medarbejderne er ligesom vores kunder spredt ud over hele det sønderjyske område. Så vi er allerede lige i nærheden alligevel – og kan sagtens få tid til at gøre rent hos dig også.

Vi leverer traditionel rengøring i høj, professionel kvalitet på lige det tidspunkt på døgnet, der passer ind i jeres hverdag. Vi kan komme hver dag (eller nat) – også weekend – eller en, to, tre eller fire gange om ugen, der passer til netop jeres butik, kontorlokaler, produktion eller institution.

Vi udfører også gerne specialopgaver som f.eks. at gøre rent efter håndværkere, foretage ekstra grundig rengøring ved ind- eller fraflytning, ligesom vi kan ordne hovedrengøringen i jeres virksomhed. Vi snupper også gerne en trappevask og klarer rensning af tæpper. Sidst – men ikke mindst – kan vi foretage større eller mindre oprydnings- og andre former for rengøringsopgaver, i takt med at I får behov for dem.

Skal vi kigge på jeres rengøringsopgave? Så udfyld kontaktformularen her på siden, send os en mail på sp@sp-ren.dk  eller giv os et ring på tlf: 74 69 46 10.

Så kan vi aftale et tidspunkt, det passer jer, vi kommer forbi og giver tilbud på den type rengøring, I har brug for i Christiansfeld.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

rengøring gråsten

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding