rengøring kolding

Når rengøringen i Kolding skal være i orden!

Ligegyldigt om du har butik, driver en virksomhed eller er leder i offentlig institution, er rengøring en nødvendighed – også i Kolding. For bliver der først beskidt og ulækkert, bliver der hurtig træls at være for både medarbejdere, kunder og borgere. Det sker ikke, hvis I laver en aftale om rengøring i Kolding med SP Rengøring. Så book os allerede i dag!

Skal du bruge rengøring i Kolding eller et andet sted i Syd-, Sønderjylland eller på Als? Så er SP Rengøring den lokale rengøringspartner, I altid kan stole på. Vi bor i Røde Kro og kommer altid som aftalt og gør rent, når det passer jer.

For os er rengøring som en tillidserklæring

Når vi indgår en samarbejdsaftale omkring rengøring med et firma, en butik eller en institution, ser vi det som en tillidserklæring til vores virksomhed. For I skal både have tillid til os, vores medarbejdere og vores evner som rengøringsfirma.

For vi kommer oftest efter lukke- eller arbejdstid, så vi ikke kommer til at gå i vejen for hinanden. Så I er der sjældent, når vi kommer. Derfor er I nødt til at stole på, at vi kommer som aftalt og at vi rent faktisk gør rent de steder, vi har lovet.

Men heldigvis kan god rengøring ikke ses. Så kom vi ikke som aftalt, ville I hurtigt lægge mærke til det. Men det gør vi! Så derfor kan I glæde jer over, at I altid møder ind til rene og pæne lokaler. Det betyder samtidig, at kunder, samarbejdspartnere og andre brugere af lokalerne kommer til et sted, hvor det er behageligt at være, og som tager sig pænt og repræsentabelt ud. Det giver plus og større tillid på kontoen.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Rengøring er et utaknemmeligt arbejde

Netop fordi ingen lægger mærke til, at der er gjort rent, når det bliver gjort ordentligt, er rengøring lidt af et utaknemmeligt arbejde. Især fordi vi også ved, at vi kan starte forfra næste gang vi kommer.

Men omvendt betyder det så også, at vi ikke bliver arbejdsløse, så længe vi gør vores job ordentligt. Det må vi gøre. For hovedparten af vores kunder har vi haft i mange år – og vi hører næsten aldrig fra dem. For vi giver dem ikke grund til at ringe at klage over noget.

Så vil du være sikker på at finde et rengøringsfirma, der gør tingene ordentligt, er det os I skal have fat i. Det har I vores kunders tavshed for.

Vi klarer alt i rengøring i Kolding

Vi gør rent I både butikker, firmaer og institutioner i Kolding, og vi kan sagtens klare flere kunder med alle former for rengøringsbehov i området.

Så er du på jagt efter et firma til rengøring i Kolding, kan du bare ringe til os. Vi kan også klare andre former for rengøringsopgaver end de daglige. F.eks. tilbyder vi også rengøring efter håndværkere, rengøring ved ind- eller fraflytning og kan tage den årlige hovedrengøring. Vi kan også stå for trappevask, rensning af tæpper eller være med, hvis I har andre former for større oprydnings- og rengøringsopgaver.

Så kontakt os i dag via kontaktformular, mail eller telefon. Så finder vi et tidspunkt, der passer jer, hvor vi kommer forbi og giver tilbud på rengøring i Kolding.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

rengøring kolding

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding