Erhvervsrengøring Aabenraa

Er der brug for erhvervsrengøring i Aabenraa?

Skal du bruge professionel, seriøs og troværdig erhvervsrengøring i Aabenraa, behøver du ikke lede længere. Hos SP Rengøring varetager vi erhvervsrengøring hos en lang række firmaer i både Aabenraa og andre steder i Sønderjylland og på Als – og vi tager os også gerne af erhvervsrengøringen hos jer. Vi kommer og gør rent, når det passer jer og hjælper også gerne med flytterengøring, oprydning og andre opgaver.

Har jeres firma, butik eller institution domicil i Aabenraa, er det en meget nærliggende tanke, at vælge et rengøringsfirma, der bor inden for en overkommelig afstand. Så er I sikre på, at I også får gjort rent, de dage det danske vejr viser sig fra sin værste side.

Erhvervsrengøring er et tillidshverv

Hos SP Rengøring ser vi erhvervsrengøring som et tillidshverv. Vi kommer i jeres firma eller butik på tidspunkter af døgnet, hvor der oftest ikke er nogen ansatte på arbejde. Så kan vi få klaret rengøringen, inden medarbejderne møder ind igen – og så slipper vi for at gå i vejen for hinanden.

Men det kræver, at vi som rengøringsfirma er til at stole på. At vi møder op til tiden, er pligtopfyldende, grundige og at alt stilles på plads og efterlades der, hvor det stod, før vi gik i gang med at gøre rent. Samtidig er det også vigtigt, at vi rydder op efter os selv og ikke glemmer klude og rengøringsmidler rundt omkring.

Erhvervsrengøring skal ikke kunne ses

Faktisk er den bedste rengøring, den I aldrig opdager finder sted. Vores arbejde skal ikke bemærkes eller kunne ses. Der skal bare værre rent – som på magisk vis.

Det er først, hvis vi efterlader helligdage, hvor vi ikke har fået gjort ordentlig rent, eller ikke får stillet tingene ordentligt på plads, at I opdager rengøringsfolkene har været der. Det gør vi alt for, ikke skal ske. For ”usynlig rengøring” giver altid tilfredse kunder – og det er den slags kunder, vi ånder og lever for hos SP Rengøring.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Ikke to kunder har brug for samme erhvervsrengøring

Vi tilpasser altid vores erhvervsrengøring til lige præcis det rengøringsbehov, I har brug for. Hos nogle kunder kommer vi hver eneste dag og hos andre kommer vi måske kun en gang eller to om ugen. Vi tilpasser vores rengøring til lige præcis jeres præferencer og kommer på de tidspunkter, der passer bedst for jer.

Vi tilbyder alle former for traditionel erhvervsrengøring, ligesom vi kan tilbyde nedvaskning og rengøring af produktionsudstyr, håndværkerrengøring og rengøring ved fra- eller indflytning.  Vi kan også klare alle former for trappevask og tæpperensning, lige som I kan bestille os til at foretage den årlige hovedrengøring eller andre former for specialopgaver. Har I en opgave, der kan blive bedre af at blive udført af et professionelt rengøringsfirma, står vi klar til at rykke ud.

Erhvervsrengøringen i Aabenraa og overalt i Sønderjylland

Uanset om du har brug for erhvervsrengøring i Aabenraa eller har til huse andre steder i Sønderjylland eller på Als, kan det betale sig at få et uforpligtende tilbud fra SP Rengøring.

Vi bor i Rødekro og har kunder overalt i det sønderjyske område. Vores medarbejdere bor rundt om i det sydlige Jylland. Så selv om I ikke lige har til huse i Aabenraa, har vi altid medarbejdere boende lige i nærheden.

Uanset om du skal bruge erhvervsrengøring i Aabenraa eller et andet sted i Sønderjylland, så tag telefonen og ring, send os en e-mail eller brug kontaktformularen her på hjemmesiden. Så finder vi et tidspunkt, der passer jer og kommer forbi og ser på, hvad I har brug for af erhvervsrengøring i jeres virksomhed.

Erhvervsrengøring Aabenraa

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding