erhvervsrengøring Augustenborg

Erhvervsrengøring i Augustenborg? Det klarer vi!

Pålidelig erhvervsrengøring spiller en lige så stor rolle i Augustenborg, som i resten af landet. Rengøringen har nemlig stor betydning både for medarbejdernes trivsel og dit firma, din butik eller din institutions renomme. Derfor skal du vælge dig en rengøringspartner, du kan stole på. Så kontakt SP Rengøring allerede i dag. Vi sætter en ære i at gøre ordentligt rent.

Som ejer eller øverste chef for et firma, en butik eller en institution, er rengøringen nok ikke det, der står øverst på dagsordenen. Der er sikkert masser af andre opgaver og gøremål, der er meget vigtigere.

Men bruger du som minimum ikke tid på at finde et troværdigt og pålideligt rengøringsfirma til at gøre rent hos jer, kan det nemt ende med at give problemer. For er rengøringen ikke i orden, kan det hurtigt give udfordringer med både medarbejdernes trivsel og kunder, falde kunder og forretningsforbindelser for brystet eller måske ligefrem skabe problemer med myndighederne.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

erhvervsrengøring Augustenborg

Hvad nu, hvis der ikke blev gjort rent?

For tænk over følgerne, hvis det firma du har valgt som rengøringspartner, pludselig en dag ikke havde gjort rent som aftalt. Eller hvis der blev sløset med rengøringen i hverdagen. Det kunne hurtigt give flere sygedage hos medarbejderne.

Eller hvad med oprydningen efter rengøringen. Bare en bøtte rengøringsmiddel eller et par klude, der er efterladt af rengøringen, eller hvis rengøringsfolkene ikke får sat medarbejdernes ting på plads efter endt rengøring, kan hurtigt udvikle sig kritisk.

For sker det tit, begynder medarbejderne at blive irriterede og undre sig over, hvad det er for et dårligt rengøringsfirma, du har valgt. Har vi virkelig ikke råd til et bedre? Ja, snakken og rygterne kan hurtigt begynde at gå i krogene.

Tilsvarende kan både kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere få et dårligt indtryk, hvis rengøringen konsekvent springer dele af opgaven over, eller måske helt udebliver. Det er nemlig først, når der ikke bliver gjort rent, det bliver bemærket. Er rengøringen foretaget som aftalt, er der jo ikke noget skidt og møg, der afslører, at det ikke er gjort.

Spotter kunder og forretningsforbindelser nullermænd og støv i krogene, kan det hurtigt blive overført på kvaliteten af de produkter og ydelser, I leverer. For når I kan leve med det, har I måske også en mere lemfældig tilgang til kvalitetskontrollen på det, I sælger eller producerer.

Endelig kan dårlig rengøring være skæbnesvangert, hvis I producerer eller sælger fødevarer. Det kan både give store bøder og sure smileyer. Sidstnævnte giver et dårligt ry hos kunderne, som det kan være svært at få gjort op med.

Den bedste erhvervsrengøring i Augustenborg er den, du ikke bemærker

Vælger du SP Rengøring som rengøringspartner hos jer, får du et rengøringsfirma, der sætter en ære i at gøre ordentlig rent. Vi er pålidelige, mødestabile og går op i at levere et arbejde, som I aldrig opdager. For som sagt er rengøring noget, du først lægger mærke til, den dag det ikke er gjort.

Så vil du have pålidelig og effektiv erhvervsrengøring i Augustenborg eller omegn, er det os du skal tage fat i. Vi har kontorer i Røde Kro og Kolding, men både kunder og medarbejdere fordelt over hele Sønderjylland – også i området omkring Augustenborg.

Vil du have et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring? Så udfyld kontaktformularen her på siden, ring på tlf: 74 69 46 10 eller skriv en mail til sp@sp-ren.dk. Så kommer vi forbi og ser på, hvordan vi kan give jer en ordentlig erhvervsrengøring i Augustenborg.

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding