Erhvervsrengøring Guderup

Pligtopfyldende erhvervsrengøring i Guderup? Det er lige os!

Ordentlig erhvervsrengøring i Guderup til din butik, dit kontor, din produktionsvirksomhed eller en institution, spiller en langt større rolle for din forretning, end du tror. Både medarbejdernes trivsel og firmaets renomme sættes nemt over styr, hvis rengøringen ikke er i orden. Derfor skal du få en erhvervsaftale med SP Rengøring i dag!

Rengøringen står sjældent højt på dagsordenen, hvis du er ejer eller chef for et firma eller en butik, eller er leder af en institution. Det er bare en af de mange ”selvfølgelige” opgaver, der skal løses. For naturligvis skal der være rent, og allerbedst er det, hvis det bare er noget, som sker helt af sig selv.

Men får du ikke valgt et pålideligt rengøringsfirma til jeres erhvervsrengøring, er det ikke noget, der ”bare sker”. Det kan måske nok gå en gang eller to, men sker det oftere, begynder det at give problemer.

Stor indflydelse på medarbejdernes trivsel

Rene, pæne og hygiejniske lokaler spiller nemlig en vigtig rolle for medarbejdernes trivsel. Bliver der ikke gjort ordentligt rent, øger det risikoen for, at medarbejderne får flere sygedage.

Men det er ikke det eneste. For en rengøring, der ikke er foretaget uden at efterlade sig spor, kan nemt skabe problemer og polemik i hverdagen.

Står folks ting f.eks. ikke som de skal på skrivebordene, er møbler, potteplanter med videre ikke sat tilbage på plads, eller ligger der brugte klude og tomme bøtter med rengøringsmidler og flyder efter rengøringsfolkene? Så begynder mukken i krogene og utilfredsheden at brede sig – især hos de medarbejdere, som hver morgen kan starte dagen med at stille deres ting på plads.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Kunderne ser det som et faresignal

På samme måde vil kunder og forretningsforbindelser, som opdager manglende rengøring eller føromtalte problemer med oprydningen efter rengøringen, se det som et faresignal.

Har de virkelig ikke råd til at få gjort ordentlig rent her? Kan jeg så forvente, at de eksisterer særligt længe? Og går det sjuskeri, jeg har oplevet med rengøringen igen i de produkter og ydelser, som de sælger?

En fjer kan nemt blive til fem høns – og ingen af de kunder, som bemærker den mangelfulde rengøring, gør dig opmærksom på problemet.

Derfor skal du bestille pålidelig erhvervsrengøring i Guderup

Oplever du den slags problemer med jeres nuværende rengøringsleverandør? Eller står du, og skal vælge en ny leverandør af erhvervsrengøring i Guderup og omegn, er det et godt tidspunkt at tage kontakt til os hos SP Rengøring.

Vi har til huse i Røde Kro med kontorer her og i Kolding, og leverer erhvervsrengøring til firmaer, butikker og institutioner over hele det syd- og sønderjyske område. Og ligesom kunderne, har vi medarbejdere bosat over hele Sønderjylland.

Så vi er altid lige i nærheden, og har allerede flere kunder i og omkring Guderup. Derfor er vi et nærliggende valg, hvis du har brug for en ny, pålidelig leverandør af erhvervsrengøring.

Så kontakt os med din erhvervsrengøringsopgave i dag ved at udfylde kontaktformularen her på siden, skrive en mail til sp@sp-ren.dk eller ringe på vores hovednummer tlf: 74 69 46 10. Så kommer vi forbi og ser på, hvordan vi kan give jer det bedste, uforpligtende tilbud på ordentlig erhvervsrengøring i Guderup.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

Erhvervsrengøring Guderup

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding