Erhvervsrengøring Haderslev

Bedre bliver erhvervsrengøring i Haderslev ikke

Overskriften er ikke pral. For hos SP Rengøring ser vi erhvervsrengøring i Haderslev og alle andre steder i Sønderjylland som en tillidssag, som vi er stolte af at få overdraget af jer. Det er den holdning, vi går til opgaven med, og det håber vi virkelig, at I lægger mærke til. Eller rettere IKKE lægger mærke til. For rengøring er kun noget, de fleste først lægger mærke til, når den ikke er gjort ordentligt. Så formodentlig vil du aldrig opdage, at vi har været der og gjort rent.

Med være der er vi nødt til, hvis der skal gøres rent. Og vi kommer helst, når I er gået hjem eller ikke er kommet endnu. Så går vi mindst muligt i vejen for hinanden og rengøringen forstyrrer jer ikke i arbejdet. Det bliver som en slags magi, der bare er sket, når I møder ind på arbejde igen næste morgen.

Vi klarer alle former for erhvervsrengøring i Haderslev og for den sags skyld også i resten af Sønderjylland. Med domicil i Røde Kro kan vi være i Haderslev på lige omkring 25 minutter og da flere af vores ansatte er bosat i lokalområdet, er vi måske endnu tættere på.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Erhvervsrengøring er en tillidserklæring

Netop fordi vi oftest kommer i jeres virksomhed uden for almindelig arbejdstid, ser vi rengøring som en tillidserklæring til os og vores ansatte. Vi kommer hos mange forskellige virksomheder, lige fra butikker over firmaer og til offentlige institutioner – som regel enten efter fyraften eller tidligt om morgenen, inden der er nogen, som er kommet på arbejde endnu.

Samtidig er erhvervsrengøring en tillidserklæring på en anden måde. Vores rengøring sørger nemlig for, at jeres omgivelser er rene og sunde at bevæge jer rundt i. Det mindsker risikoen for, at de ansatte skal døje med allergier og sørger for at hygiejnen er i top på de steder, hvor det netop er vigtigt, at den er det. Det nedsætter antallet af sygedage.

Erhvervsrengøring og rengøringsopgaver til ethvert behov

Der er ikke to af vores kunder, som er ens. Hver enkelt kunde har sine helt egne og meget specifikke rengøringsbehov. Hos nogen kommer vi hver dag. Oftest fordi rengøring og god hygiejne er en nødvendighed for deres forretning – eller fordi de f.eks. har en meget støvende produktion.

Andre steder kommer vi en, to eller tre gange om ugen. Det er for det meste på kontorer, hvor der oftest er et mere hjemligt rengøringsbehov.

Vi kan også klare mere end bare almindelig erhvervsrengøring. Således kan vi også tilbyde forskellige former for specialrengøring herunder rengøring af produktionsudstyr, rengøring efter håndværkere og rengøring ved fra- eller indflytning.

Vi tager også gerne en gang rensning af tæpperne, klarer en trappevask eller stiller op til en hovedrengøring eller en oprydningsopgave, hvis det skulle være nødvendigt. Ligegyldigt hvilken form for rengørings- eller renholdningsopgave, I har, kan vi tage os af den.

Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om jeres rengøringsbehov. Brug kontaktformularen her på siden eller skriv eller ring. Mailadresse og telefonnummer finder du nederst på siden.

Erhvervsrengøring Haderslev

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding