Erhvervsrengøring Kolding

Brug for erhvervsrengøring i Kolding

Leder du efter et firma, som kan stå for jeres erhvervsrengøring i Kolding? Så gå efter en leverandør, der tager erhvervsrengøring som et tillidserhverv, og går ydmygt og samvittighedsfuldt til opgaven – og går op i, at der bliver gjort rent på den måde, som I har aftalt. Vælger du SP Rengøring til erhvervsrengøring i Kolding, er det lige præcis, hvad du får! Så book os i dag!

Vil du sikre den bedste trivsel og færre sygedage hos medarbejderne, er det vigtigt med en ordentlig og regelmæssig erhvervsrengøring. Det giver jer også lokaler, der ser præsentable ud, når I får kunder og forretningsforbindelser på besøg. For er der beskidt og ulækkert, kunne kunderne nemt begynde at spekulere over, om der også er noget galt med firmaets produkter.

Men det er ikke hvem som helst, du kan sætte til at gøre rent i dine forretnings-, kontor- eller produktionslokaler. For oftest foregår rengøringen efter normal kontor- eller åbningstid. Så derfor er det vigtigt, at det er et firma, du kan stole på, der kommer som aftalt og efterlader alt, som det stod, da I gik hjem.

Samtidig er de vigtigt, at det er et rengøringsfirma, der går grundigt til værks og ikke springer over, hvor gærdet er lavest. For har de gjort deres arbejde perfekt, skal det ikke være til at se, at de har været der. Der skal bare altid være rent og pænt på magisk vis.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Vi klarer alle former for erhvervsrengøring i Kolding

Er det SP Rengøring, du vælger til jeres erhvervsrengøring i Kolding, er du sikker på, at du får præcis det, som er beskrevet herover. Vi kommer til aftalt tid og med aftalt interval enten tidlig morgen eller om aftenen. Så vi kommer aldrig til at gå i vejen for jer i hverdagen.

Derved bliver vi den usynlige hvide tornado, som ingen ser. Os der sørger for, at der altid er rent, pænt og ryddeligt, uden at vi flytter rundt på tingene. For der er ikke noget mere irriterende for både dig og dine medarbejdere, hvis rengøringen har flyttet rundt på jeres ting.

Vi kan klare erhvervsrengøring i både Koldings butikker, firmaer og institutioner. Samtidig er det også muligt at bestille os til forskellige former for specialrengøring. Således kan gøre rent efter håndværkere eller gøre rent ved fra- eller indflytning. Vi klarer også gerne jeres halv- eller helårlige hovedrengøring, ligesom vi  også klarer trappevask, rensning af tæpper og rengøring af eventuelt produktionsudstyr.

Så ligegyldigt hvilken erhvervs- og industrirengøring du har brug for i Kolding og omegn, kan SP Rengøring klare opgaven. Så kontakt os i dag. Så kan vi aftale nærmere om, hvornår vi skal komme forbi og give et tilbud på jeres erhvervsrengøring.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

Erhvervsrengøring Kolding

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding