rengøring gråsten

Brug for erhvervsrengøring i Løgumkloster? – Så ring til os!

Har du brug for professionel erhvervsrengøring i Løgumkloster til din butik, dit firma eller en institution, behøver du ikke lede længere. Hos SP Rengøring ser vi erhvervsrengøring som en tillidserklæring. Derfor går vi op i altid at møde til tiden og få gjort rent uden at efterlade os irriterende spor. Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Løgumkloster fra en rengøringsparter, I kan stole på.

Har du tænkt over, at en stor del af dine medarbejderes trivsel og sundhed, kan spores tilbage til rengøringen. Er der altid pænt og rent på arbejdspladsen, fjernes potentielle smittekilder effektivt. Derved øges medarbejdernes arbejdsglæde, ligesom antallet af sygedage mindskes.

Rene butiks- og erhvervslokaler giver også et meget bedre indtryk, når I får besøg af både kunder, samarbejdspartnere og andre forretningsforbindelser. Det giver – bogstaveligt talt – de besøgende et pænt indtryk af jeres firma. Hvordan ville du selv reagere, hvis det firma du besøgte, holdt til i beskidte og rodede lokaler?

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Vælg en rengøringspartner, du kan regne med

Derfor er det ekstra vigtigt, at du finder en rengøringspartner til jeres firma, som du kan regne med. For udebliver rengøringen, kan det ses – og I opdager det først, når I møder på arbejde.

For oftest foregår rengøringen på tider af døgnet, hvor I ikke selv er tilstede. Derved går rengøring og medarbejdere ikke i vejen for hinanden. Så har rengøringsfirmaet

  • Glemt at rengøre et område
  • Ikke sat inventar og ting korrekt på plads
  • Efterladt klude og tomme bøtter fra forbrugsstoffer

kan I sjældent nå at få dem til at komme og rette op på det, inden kunder og forretningsforbindelser begynder at dukke op. Samtidig irriterer det medarbejderne, når de møder ind til et skrivebord, der ikke ser ud, som de efterlod det.

Få perfekt erhvervsrengøring i Løgumkloster

Med den rigtige erhvervsrengøring er der altid pænt og rent. Det sker som på magisk vis – og rengøringen bliver ikke noget, I går og spekulerer over i hverdagen. Det gør den først, hvis den ikke bliver gjort

Vil du have erhvervsrengøring i Løgumkloster, som I kan stole på, skal du tage fat i SP Rengøring. Vi har kontorer i både Røde Kro og Kolding og medarbejdere og kunder overalt i det syd- og sønderjyske område – også i Løgumkloster.

Vi kan klare erhvervsrengøringen i både butikker, firmaer og institutioner. Vi kommer enten morgen eller aften, som det passer jer, og med det interval der passer til jeres firma. Du bestemmer!

Vi klarer også andet end den daglige rengøring. Således kan du bestille os til rengøring efter håndværkere eller rengøringen i forbindelse med ud- eller indflytning. Skulle I få brug for tæpperensning eller trappevask, klarer vi også det. Det samme gør vi med hovedrengøringen, eller hvis I skal have hjælp til oprydnings- eller nedpakningsprojekter i forbindelse med interne omrokeringer eller flytning til andre lokaler.

Så uanset hvilken form for erhvervsrengøring du har brug for i Løgumkloster, kan det altid betale sig at kontakte os. Brug kontaktformularen, send en mail mail til sp@sp-ren.dk eller ring på tlf. 74 69 46 10. Så kan vi aftale tid til, hvornår vi skal komme forbi og give jer et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring hos jer i Løgumkloster.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

rengøring gråsten

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding