rengøring gråsten

Erhvervsrengøring i Padborg? Det klarer vi!

Erhvervsrengøring i Padborg – og resten af landet for den sags skyld – spiller en langt større rolle for medarbejdernes trivsel og dit firma, din butiks eller din institutions renomme. Det er derfor, du skal vælge SP Rengøring til erhvervsrengøring i Padborg. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på ordentlig rengøring hos jer.

Du tænker nok ikke over det i hverdagen. Men rent faktisk har erhvervsrengøringen i dit firma, din butik eller den institution, du har ansvaret for, meget større indflydelse på dine medarbejderes og brugeres trivsel, samt jeres generelle renomme hos kunder og samarbejdspartnere.

Reducér antallet af sygedage

Med ordentlig, regelmæssig rengøring holdes bakterier, mug og skimmelsvampe i skak. Det betyder mindre risiko for både smitte og færre skadelige langtidspåvirkninger fra f.eks. skimmelsporer. Det reducerer antallet af sygedage hos medarbejderne, og sikrer et altid godt indeklima i jeres lokaler.

Men der er endnu en vigtig fordel ved ordentlig erhvervsrengøring!

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Problemerne opstår først, når rengøringen halter

Så længe der er gjort rent, som I har aftalt, giver erhvervsrengøringen ingen problemer. Er der altid rent og pænt i hverdagen, er der næppe nogen af hverken de ansatte, brugerne, kunderne eller samarbejdspartnerne, der spilder rengøringen eller rengøringsfirmaet en tanke.

Men lige så snart rengøringen ikke er blevet udført som aftalt, rengøringsfolkene har efterladt bøtter og klude eller ikke har sat medarbejdernes ting ordentligt på plads, begynder problemerne. Især hvis det gentager sig.

Så går der ikke længe, før der bliver snakket i krogene om den dårlige rengøring, eller irritationen over at skulle rydde op og sætte på plads efter rengøringsfolkene. ”Er der dog virkelig ikke råd til at bruge et ordentligt rengøringsfirma?” eller ”Er vi mon ved at gå fallit?” Rygterne begynder at løbe, og problemet kommer hurtigt til at fylde alt for meget.

Tilsvarende kan kunder og forretningsforbindelser hurtigt får kolde fødder, hvis de kommer til et firma med skidt i krogene og klude, bøtter og andre ting stående på uventede steder. ”Mon de har samme tilgang til kvaliteten af deres produkter?” eller ”Kan jeg forvente, at de leverer til tiden?” og ”Er de her mon, den dag jeg skal have serviceret eller repareret mit produkt?”, er nogle af de tanker, der måske dukker op – især hvis det er B2B-kunder, du har i din forretning.

Derfor: Vælg en ordentlig erhvervsrengøring i Padborg!

Vil du slippe for den slags polemik og rygtedannelse, betaler det sig at vælge et firma som SP Rengøring til erhvervsrengøringen. Vi ser rengøring som et tillidshverv, og gør alt for at levere en rengøring, der ligger over dine forventninger – også selv om du slet ikke bemærker det.

Vi har kunder og medarbejdere over hele det syd- og sønderjyske område med hovedkontor i Røde Kro og kontor i Kolding. I Padborg står vi allerede for rengøringen i flere af byens firmaer og butikker. Så vi er lige i nærheden og har altid plads til at gøre rent hos dig.

Så vil du sikre dig en altid pligtopfyldende og grundig erhvervsrengøring i dit firma, din butik eller institution, bør du kontakte SP Rengøring nu. Udfyld kontaktformularen her på siden, ring på hovednummeret tlf: 74 69 46 10 eller send en mail til sp@sp-ren.dk.  Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kommer forbi, og giver dig et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøringen hos dig i Padborg.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

rengøring gråsten

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding