erhvervsrengøring sønderborg

Den bedste erhvervsrengøring i Sønderborg

Det lyder som store ord, når vi tilbyder den bedste erhvervsrengøring i Sønderborg, Men hos SP Rengøring ser vi erhvervsrengøring som et tillidshverv og gør alt for, at I aldrig kommer til at opdage, at vi har været der og gjort rent. Vi er den usynlige tornado, der også tilbyder forskellige former for specialrengøring på bestilling – i både Sønderborg og resten af det sønderjyske område.

Ligger dit firma, din butik eller jeres institution i Sønderborg, er det en god ide, at vælge et lokalt rengøringsfirma, der bor i nærheden. Så får I også gjort rent de dage, hvor vejret måske ikke ligefrem viser sig fra sin bedste side.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

erhvervsrengøring sønderborg

Vælg en pligtopfyldende rengøringspartner

Med domicil i Rødekro, ligger SP Rengøring inden for kort kørselsafstand af Sønderborg. Vi anser erhvervsrengøring for et tillidshverv, fordi vi kommer i jeres virksomhed, butik eller institution på de tidspunkter af døgnet, hvor der sjældent er nogen af de ansatte, der er mødt på arbejde endnu. Så kan vi få ordnet alle rengøringsopgaverne, uden at vi kommer til at gå i vejen for jeres ansatte.

Det kræver naturligvis, at I som kunde har tillid til os og vores ansatte – og det skal vi leve op til, ved at møde til tiden, være pligtopfyldende, gøre grundigt rent alle steder og sætte alt tilbage på sin plads, så det står der, hvor I efterlod det, da I tog hjem i går.

Den bedste erhvervsrengøring er ren magi

Det skal heller ikke være til at se, at vi har gjort rent. Vi skal ikke glemme klude og rengøringsmidler rundt omkring og der skal ikke være nogen helligdage – hverken på spejlene på toiletterne eller støvsugningen på kontoret.

Alt skal bare være gjort ordentligt rent, så I hverken opdager det eller har grund til at være i tvivl om, hvorvidt det er gjort eller ej. Vi skal være helt usynlige. Det er selvfølgelig lidt surt for dem, der udfører arbejdet, men vi ser det som et sundhedstegn, hvis vi aldrig hører noget. Rigtig erhvervsrengøring er ren magi – på mere end en måde.

Vi tilpasser vores erhvervsrengøring til jeres behov

Der er ikke to erhvervskunder, der er ens. Hver eneste kunde har sine helt specifikke rengøringsbehov og har brug for rengøring med forskellige intervaller. Hos nogen kommer vi hver eneste dag. Hos andre kommer vi måske kun en enkelt dag eller to om ugen.

Vi kan også meget andet end bare almindelig erhvervsrengøring. Vi tilbyder også en række specialydelser, som f.eks. rengøring af produktionsudstyr, , rengøring efter håndværkere og rengøring ved fra- eller indflytning.

Vi kan også klare den ugentlige trappevask og rense tæpperne, lige som vi gerne stiller op til hovedrengøring og klarer andre former for specialrengøring og -oprydning. Uanset opgaven, så kontakt os!

Erhvervsrengøring i Sønderborg og resten af Sønderjylland

Vil du have et godt tilbud fra SP Rengøring på erhvervsrengøring i Sønderborg, på Als eller i resten af det sønderjyske område, så kontakt os allerede i dag og aftal tid til et besøg ved at bruge kontaktformularen, send os en mail eller giv os et ring. Så gennemgår vi jeres virksomhed og kommer med et uforpligtende tilbud på jeres rengøring.

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding