erhvervsrengøring vojens

Erhvervsrengøring i Vojens du kan stole på

Uanset om vi taler erhvervsrengøring i Vojens eller andre steder, spiller den en meget større rolle for både medarbejdernes trivsel og dit firma, din butiks eller din institutions renomme, end du sikkert var klar over. Hvordan den hænger sammen og hvorfor du skal vælge SP Rengøring til erhvervsrengøring i Vojens, kan du læse i denne artikel. Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud!

For de fleste ledere eller topchefer er erhvervsrengøring bare noget, der skal være styr på, fordi der skal være rent i virksomheden. Derfor bekymrer de sig oftest primært om at vælge et troværdigt rengøringsfirma, som de ved kommer til aftalt tid, og udfører den rengøring, der er bestilt.

Det er bestemt også den vigtigste parameter, når der skal vælges leverandør af erhvervsrengøring. Men faktisk spiller netop rengøringen en meget vigtigere rolle for firmaet eller institutionen, end de fleste tænker på. Ja, det er rent faktisk en overset parameter bag de fleste firmaers succes!

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

erhvervsrengøring vojens

Tænk hvis der ikke var gjort rent!

Årsagen til at rengøringen er så overset, som den er, er jo, at ingen bemærker den, så længe den bliver udført som aftalt. Så er der bare altid rent på magisk vis.

Men hvad nu hvis rengøringsfirmaet ”glemte” at komme og gøre rent som aftalt?

Hvad ville der ske ved det? Jo, der ville ikke gå længe, før det begyndte at gå ud over medarbejdernes trivsel. De begyndte måske at få flere sygedage, ligesom nogen medarbejdere kunne begynde at frygte for deres job, når nu der ikke en gang var råd til rengøring.

Ja, egentligt skal rengøringsfolkene bare glemme rengøringsmidler, brugte klude eller at sætte medarbejdernes ting korrekt på plads. Så går der ikke længe, før det skaber irritation og snakken i krogene blandt medarbejderne.

Men det ville ikke kun være blandt medarbejderne, snakken og bekymringerne begyndte at spøge. Også kunder, samarbejdspartnere og leverandører ville hurtigt lægge mærke til den manglende rengøring.

For kundernes vedkommende ville det betyde, at de begyndte at spekulere over, om den slags sløseri også var noget, der gik igen i firmaets ydelser eller produkter. Og leverandører og samarbejdspartnere ville begynde at frygte for, om firmaet nu kunne betale for det, de leverede.

Få erhvervsrengøring i Vojens, du kan stole på

Så at finde en troværdig rengøringspartner handler ikke bare om at få gjort rent. Det handler om at beskytte både renomméet og medarbejderne i virksomheden. Derfor er det endnu vigtigere at finde et rengøringsfirma, der tager rengøring som en tillidserklæring.

Sådan har vi det med rengøring hos SP Rengøring. Vi har allerede flere kunder i Vojens, ligesom vi har medarbejdere boende lige i nærheden af byen. Så selv om vores officielle kontoradresser ligger i Røde Kro og Kolding, er vi faktisk allerede tilstede i Vojens – og har også plads til at gøre rent hos jer.

Altså: Uanset om du har et firma, har et kontor, en produktionsvirksomhed eller står for valg af rengøringsleverandør i den institution, du er leder i, betaler det sig, at tage fat i os, når der skal være ordentlig rent.

Vil du have et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring hos jer i Vojens? Så udfyld kontaktformularen her på siden, send en mail til sp@sp-ren.dk eller ring på tlf: 74 69 46 10.

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding