Rengøring Aabenraa

Brug for professionel rengøring i Aabenraa?

Rengøring i Aabenraa? Uanset om du har en butik, et kontor eller driver en produktionsvirksomhed, er der brug for professionel rengøring – om du bor i Aabenraa eller et andet sted i Sønderjylland. Det kræver en pålidelig, pligtopfyldende og troværdig partner, du er tryg ved at give adgang til dine lokaler uden for åbningstid.

Skal du bruge rengøring i Aabenraa, er det jo nærliggende at vælge en rengøringsvirksomhed, der ligger lige i nærheden. Det gør det nemmere at komme frem, for dem der skal gøre rent – også i dårligt vejr.

Samtidig er det lidt af et tillidshverv. For rengøring i butikker, firmaer og virksomheder foregår oftest uden for normal arbejdstid. Så går medarbejderne fra rengøringsfirmaet og de ansatte, der arbejder i de lokaler, som skal gøres rent, ikke i vejen for hinanden.

Men det kræver en rengøringspartner, du har tillid til og som du ved møder op og er pligtopfyldende med deres arbejdsopgaver. Du er der jo ikke selv på det tidspunkt og kan gribe ind, hvis der er noget, du synes, der er gjort forkert. Det opdager du og dine medarbejdere først, når I møder ind.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Den bedste rengøring er usynlig

Den bedste rengøring er den, der ikke kan ses. Den, hvor der på nærmest magisk vis bare altid er rent og hvor der ikke er spor efter rengøringen. Alting skal være sat ordentligt på plads, og der skal ikke ligge en klud eller stå noget rengøringsmiddel, der er blevet efterladt af rengøringsfolkene på et bord et sted, når I møder ind på arbejdet. Rengøringen skal ske helt uden at vi efterlader os spor. Der skal være helt rent!

Det er lidt surt for os, der gør rent, at vores arbejde ikke kan ses og måske slet ikke bemærkes – men samtidig ved vi, at det giver tilfredse kunder. Det er det, vi lever af og det vi går op i hos SP Rengøring.

Vi sørger for at foretage lige præcis den rengøring, I har brug for – hvad end vi skal komme hver dag, på en fast ugedag eller med andre fastlagte intervaller. Vi tilpasser os til jeres behov og gør gerne rent både aften, nat og morgen, alt efter hvad der passer bedst til jeres døgncyklus.

SP Rengøring gør rent i Aabenraa og resten af Sønderjylland

SP Rengøring tilbyder erhvervsrengøring til private og offentlige virksomheder og institutioner i Aabenraa og i resten af Sønderjylland. Vi holder til i Rødekro, der jo på det nærmeste er en del af Aabenraa. Så vi er lige om hjørnet og altid klar til at komme forbi og give et godt tilbud på rengøring hos netop jer.

Vi klarer alle former for traditionel erhvervsrengøring, håndværkerrengøring og fraflytningsrengøring. Trappevask, tæpperensning og den årlige hovedrengøring er også opgaver, vi tager os af.

Så skal du bruge rengøring i Aabenraa? Grib telefonen, send os en mail eller udfyld formularen her på siden. Så finder vi sammen et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi og give dig et tilbud på rengøringen i dit firma.

Rengøring Aabenraa

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det – og det gør en forskel – både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald – og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

SP Rengøring APS

Industrivej 9
DK – 6230 Rødekro

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13