Professionel rengøring i Augustenborg

Professionel rengøring i Augustenborg – det er lige os!

Skal du bruge professionel rengøring i Augustenborg til din butik, dit firma eller en institution, er din førsteprioritet højst sandsynligvis at finde en pålidelig og pligtopfyldende leverandør. Hos SP Rengøring sætter vi en ære i at levere punktlig rengøring, som overgår dine forventninger. Så kontakt os i dag, så du kan få gjort ordentlig rent.

Det kan lyde meget mærkeligt at anbefale folk, at vælge et rengøringsfirma de ikke lægger mærke til. Men når sandheden skal på bordet, lægger du først mærke til det, hvis der ikke er blevet gjort rent som forventet.

Så længe din rengøringspartner overholder de aftaler, I har indgået, er der næppe nogen, der tænker over, at der har været nogen at gøre rent, mens I holdt fri. For det er typisk, når der ikke er ansatte på arbejde, rengøringsfolkene huserer. Så kommer vi ikke til at gå i vejen for hinanden.

Med sådan et rengøringsfirma er der bare altid rent – som på magisk vis.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Professionel rengøring i Augustenborg

Manglende rengøring kan hurtigt give problemer

Det er selvfølgelig aldrig sjov, når ens arbejde ikke bliver bemærket eller værdsat. Men selv om vi da nemt lige kunne

  • glemme en klud eller noget rengøringsmiddel
  • lade være med at sætte jeres ting ordentligt på plads
  • undlade at rengøre et par steder eller to

for at gøre opmærksom på vores eksistens, er det aldrig noget, vi gør. For manglende rengøring og dårlig oprydning efter samme, kan nemt give jer problemer i hverdagen.

F.eks. kan det hurtigt skabe irritation blandt medarbejderne, hvis de tit skal rydde op eller stille ordentligt på plads efter rengøringen.

Endnu værre er det, hvis kunder eller forretningsforbindelser opdager steder, hvor der ikke er gjort rent. Det vil straks få dem til at tro, at I ikke gør tingene ordentligt eller sjusker med kvaliteten af jeres produkter og ydelser.

Endelig kan manglende rengøring give jer bøder og påbud, hvis I fremstiller fødevarer.

Så derfor går vi op i, at der aldrig er noget at sætte en finger på, når vi er færdige med arbejdet. Hverken på rengøringen eller oprydningen efter den.

Vælg professionel rengøring i Augustenborg

Så går du også ind for, at rengøring ikke er noget, I hverken bemærker eller behøver bekymre jer om, er det SP Rengøring, du skal have fat i. Vi har kontorer i Røde Kro og Kolding og har både kunder og medarbejdere spredt over hele Sønderjylland. Også i og omkring Augustenborg.

Så vi er allerede lige i nabolaget og har også tid til at klare rengøringen i dit firma, din butik, dit kontor, din produktion eller den institution, du har ansvar for rengøringen i.

Så kontakt os i dag ved hjælp af kontaktformularen her på siden, ved at skrive en mail til sp@sp-ren.dk eller ringe på vores hovednummer på tlf: 74 69 46 10. Så kan vi sammen finde et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi og give et uforpligtende tilbud på professionel rengøring i Augustenborg.

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding