rengøring gråsten

Få rengøring i Gråsten af topprofessionelle rengøringsfolk

Alle firmaer har brug for rengøring i Gråsten, uanset om vi taler kontor, produktion, butik, klinik eller andre former for erhverv. Uden professionel rengøring bliver det hurtigt tydeligt, at rengøringen ikke er god nok. For ordentlig rengøring er helt usynligt for jer, og kræver, at I finder et rengøringsfirma, der er pligtopfyldende, til at stole på og kommer som aftalt. Derfor skal du vælge SP Rengøring. Kontakt os i dag, så vi kan komme i gang.

Skal du bruge professionel rengøring i Gråsten, er det altid en god ide at vælge et rengøringsfirma, der er kendt for at holde deres aftaler og som I kan være trygge ved at lukke ind i jeres lokaler, når I selv holder fri.

Rengøring i Gråsten er en tillidserklæring

Hos SP Rengøring ser vi rengøring som en tillidserklæring, som vi tager meget alvorligt. Det gælder både i Gråsten og i resten af det syd- og sønderjyske område, hvor vi har hovedparten af vores kunder. For ved at vælge os, har I samtidig udvist os den tillid, som man skal have til folk, der sørger for at grundlaget for både hygiejne og trivsel i hverdagen er i orden.

Samtidig har I også udvist den tillid, det er, at lukke os ind i jeres forretning, firma eller produktion på tidspunkter, hvor I måske slet ikke er på arbejde. For vi gør helst rent uden for normal arbejdstid. Derved går vi ikke i vejen for medarbejderne og kan nemmere komme til alle vegne.

Det betyder naturligvis også, at I har tillid til, at vi kommer som aftalt, og gør rent i henhold til de aftaler, vi har indgået. For I er der jo ikke selv til at gribe ind, hvis I ikke er tilfredse. Det opdager I først, når I møder på arbejde – og så kan det jo ikke rettes op.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

God rengøring er usynlig rengøring

Faktisk er det lidt surt for os at gøre ordentligt rent. Ordentlig rengøring opdager vores kunder ikke. For det er jo kun, hvis vi har sprunget noget over, eller har efterladt en klud eller noget rengøringsmiddel, at I opdager, vi har været der.

Er det gjort, som vi har aftalt, virker det bare som om jeres lokaler holder sig rene på magisk vis. Men omvendt er det også et positivt tegn, at vi ikke hører noget fra kunderne. For så ved vi, at vi har gjort det godt nok – og det er det, vi ånder og lever for.

Lad SP Rengøring klare rengøringen i Gråsten

Indgår du en aftale med SP Rengøring om rengøring i Gråsten, får du lige præcis den rengøring, som du har brug for på det tidspunkt, der passer bedst ind i dit firmas døgnrytme.

Så kontakt SP Rengøring i dag, så vi kan komme forbi og give dig et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at gøre rent i netop din virksomhed

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

rengøring gråsten

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding