Rengøring Guderup

Brug for rengøring i Guderup til firma, butik eller institution – så kontakt os!

Har du behov for professionel rengøring i Guderup til dit firma, din butik eller den institution, du har ansvaret for? Så er det vigtigste for dig at finde et rengøringsfirma, du kan stole på, kommer som aftalt. Ja, allerhelst vil du gerne have en rengøringsfirma, du slet ikke lægger mærke til. Derfor skal du booke SP Rengøring til jeres rengøring i Guderup!

I hverdagen tænker de færreste virksomhedsejere og medarbejdere sikkert på rengøringen, der hvor de arbejder. Det er bare noget, der sker! Oftest fordi det foregår på tidspunkter, hvor de ikke selv er tilstede i virksomheden.

Det er lige præcis sådan, det bør være! For lægger du først mærke til rengøringen, er det som regel, fordi den ikke er blevet gjort – eller ikke er gjort tilfredsstillende.

Det er derfor, du skal gå efter at finde et rengøringsfirma, du ikke lægger mærke til. For det betyder, at rengøringsfirmaet møder op som aftalt, og foretager den rengøring, I har bestilt. Så enkelt er det!

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Er den gal med rengøringen følger der hurtigt andre problemer med

Er den først gal med rengøringen, kan det hurtigt skabe irritation og give problemer i hverdagen. Det behøver bare at være:

  • Manglende oprydning eller uorden på skrivebordene efter rengøringen
  • En glemt klud eller noget efterladt rengøringsmiddel på et bord
  • Et eller flere steder, hvor der ikke er gjort rent som aftalt

der skaber problemet. Især hvis det sker jævnligt, eller ligefrem hver gang I får gjort rent. For så begynder det at blive et irritationsmoment. Især for de medarbejdere der så skal rydde op efter rengøringsfolkene eller stille deres ting rigtigt på plads, hver gang rengøringsfolkene kommer forbi.

Endnu værre er det, hvis kunder eller samarbejdspartnere spotter et af de steder, hvor der ikke er gjort ordentlig rent. Det vil nemt få deres tanker ledt hen på, hvorvidt I også sjusker med andre ting end rengøringen – f.eks. kvaliteten af de produkter eller ydelser, som I leverer til dem.

Mere problematisk endnu er det, hvis I f.eks. fremstiller eller tilbereder fødevarer. Så kan den manglende rengøring nemt udløse både bøder, påbud og sure smileyer.

Vælg et pligtopfyldende rengøringsfirma til jeres rengøring i Guderup

Det er derfor, at det er så vigtigt, at du får valgt en pligtopfyldende og pålideligt rengøringsfirma som SP Rengøring til din butik, dit firma eller din institution i Guderup. Selv vores kontorer ligger i Røde Kro og Kolding, kommer vi over hele det sønderjyske område, ligesom vi også har flere kunder i og omkring Guderup på Als.

Så ønsker du at glemme alt om rengøringen, skal du kontakte os i dag ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, ringe til vores hovednummer på tlf: 74 69 46 10 eller sende en mail til sp@sp-ren.dk. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi lægger vejen forbi, og giver dig et godt og helt uforpligtende tilbud på professionel rengøring i Guderup.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

Rengøring Guderup

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding