Rengøring Haderslev

Når du skal have ordentlig rengøring i Haderslev

Rengøring i Haderslev er en nødvendighed, uanset om du har en butik, driver et firma eller der er tale om en offentlig institution. Uden regelmæssig og pligtopfyldende rengøring bliver hverdagen hurtig træls og lokalerne ubehagelige at være i. Det kan I nemt få gjort noget ved. Bare tag en snak med SP Rengøring om at klare rengøringen, uanset om I bor i Haderslev eller resten af Sønderjylland.

SP Rengøring er den lokale rengøringspartner, uanset om du bor i Haderslev eller en af de andre byer i Sønderjylland eller på Als. Vi bor i Rødekro, så vi er altid lige i nærheden.

Rengøring er en tillidssag

Hos os ser vi rengøring som en tillidserklæring fra jer til os. For dels skal I have tillid til os og vores medarbejdere, når I lukker os ind – endda oftest uden for åbnings- eller arbejdstid, så vi ikke går i vejen for hinanden. Det betyder også, at I skal have tillid til, at vi rent faktisk dukker op. Heldigvis kan god rengøring ikke ses – så bare rolig, I ville hurtigt opdage det, hvis vi ikke har været der.

Samtidig skal I have tillid til, at rengøringen bliver foretaget grundigt og overalt. Derved er I sikre på, at jeres lokaler bliver ved med at være behagelige og sunde at færdes i, ligesom de steder hvor hygiejnen altid skal være i top, rent faktisk er rengjort korrekt, så I slipper for ekstra sygedage og andre ubehageligheder.

Rengøring er en utaknemmelig tjans

Faktisk er rengøringsarbejde ret utaknemmeligt og uretfærdigt. For som vi allerede har været inde på, så bemærker vores kunder det først, hvis det ikke er blevet gjort ordentligt. F.eks. hvis spejlet ikke er blevet pudset ordentligt, der er blevet efterladt en støveklud, noget rengøringsmiddel eller koste og spande ikke er sat på plads.

Men at dømme efter de manglende klager fra kunderne, må vi gøre det rigtig godt – og det er vi stolte af. For derved bliver der også noget magisk over vores arbejde. Vi er den usynlige hvirvelvind, der klarer støv og møg, så det er væk, når I møder på job – og det er egentligt helt rart at gå og tænke på, når vi gør rent hos jer.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Vi klarer alle former for rengøring i Haderslev

Vi har allerede mange forskellige kunder i Haderslev og ikke to er ens – hverken når det gælder branche eller rengøringsbehov. Vi har både butikker, firmaer og institutioner, som vi kommer i med forskellige intervaller.

Nogle steder kommer vi hver dag – enten fordi rengøringsbehovet er sådan eller fordi det er nødvendigt, når hygiejnen skal være i orden. Andre steder kommer vi måske kun en, nogle to og andre tre gange om ugen alt efter det aktuelle behov.

Samtidig kan vi levere mange andre former for rengøringsopgaver, som f.eks. rengøring efter håndværkere, rengøring ved ind- eller fraflytning eller den årlige hovedrengøring. Vi kan også klare en trappevask, rense jeres tæpper eller være med, hvis der er brug for ekstra hænder til en større oprydnings- og rengøringsopgave.

Så uanset hvad I laver, hvilken slags firma, butik eller institution I har, hvad og hvor tit I skal have gjort rent, så giv os et ring, send os en mail eller brug kontaktformularen her på siden. Så kommer vi forbi og giver et uforpligtende tilbud på jeres rengøring i Haderslev eller resten af Sønderjylland.

Uforpligtende tilbud på jeres rengøring!

Giv os et kald på telefon 74 69 46 10 – og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Rengøring Haderslev

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det – og det gør en forskel – både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald – og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

SP Rengøring APS

Industrivej 9
DK – 6230 Rødekro

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13