rengøring gråsten

Sådan finder du professionel rengøring i Løgumkloster

Har du behov for professionel rengøring i Løgumkloster i dit firma, din butik eller en institution? Så handler det om at finde en rengøringspartner, du kan stole på – og som holder de aftaler, I har indgået. Vælger du SP Rengøring, får du en lokal rengøringspartner, der sætter en ære i at levere ordentlig rengøring. Book os lige her!

Lige meget om du har brug for professionel rengøring i Løgumkloster eller andre steder i Syd- og Sønderjylland, har SP Rengøring altid en afdeling eller medarbejdere lige i nærheden. Med kontorer i både Røde Kro og Kolding, dækker vi hele det sønderjyske område fra nord til syd – og vores ansatte bor lokalt. Også i Løgumkloster.

Derfor er vi altid lige i nærheden, og skal ikke køre ekstra for at gøre rent hos dig. Vi har allerede flere kunder i Løgumkloster og nærmeste omegn! Så vi kan også sagtens gøre rent hos dig og dit firma.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

En troværdig rengøringspartner

Alt for mange firmaer, butikker og institutioner har dårlige oplevelser med deres rengøringspartner. Det medfører, at de tit oplever, at:

  • Der står glemt rengøringsudstyr eller rengøringsmidler og flyder efter rengøringspersonalet
  • De ansattes ting og inventar ikke er sat ordentligt på plads efter rengøringen
  • Hele dele af eller bestemte steder i virksomheden er blevet glemt eller aldrig gjort rent

Det kommer du ikke ud for, hvis du vælger SP Rengøring som jeres rengøringspartner. Vi sætter nemlig en ære i at gøre ordentlig rent – og gør os ekstra umage for, at I slet ikke kan opdager, at vi har været der og gøre det.

Derved bliver jeres lokaler bare ved med at være rene og pæne, som om en usynlig hvid tornado farer igennem dem. Enten om aftenen efter I er gået hjem, eller tidligt om morgenen før I møder på arbejde.

Selvfølgelig er det trist for os, at vi leverer et arbejde, som ingen opdager. Men vi er faktisk stolte over, aldrig at høre for vores kunder. Det betyder, at vi har leveret et stykke rengøringsarbejde, de er tilfredse med.

Vi kan alt inden for rengøring i Løgumkloster

Så har dit firma, din butik eller den institution, du sidder med rengøringsansvaret for, brug for en pålidelig rengøringspartner i Løgumkloster, er det os du skal ringe til.

Vi leverer både traditionel rengøring med det interval, som du har brug for hos jer. Dagligt, en eller flere gange om ugen eller sjældnere om ønsket. Men vi kan også gøre rent efter håndværkere, gøre rent ved ind- eller fraflytning, ligesom vi kan ordne jeres hovedrengøring. Vi tager os også gerne af trappevask og rensning af tæpper. Endelig kan vi også tage os af større eller mindre oprydnings- og andre former for rengøringsprojekter, der oftest opstår ad hoc i de fleste firmaer.

Vi kommer og gør rent, når det passer jer bedst, og er generelt kendt for vores store fleksibilitet og professionalisme.  Udfyld kontaktformularen her på siden, send en mail på sp@sp-ren.dk eller ring på tlf: 74 69 46 10.

Så finder vi et tidspunkt, hvor det passer jer, at vi kommer forbi og giver et tilbud på netop den type rengøring, som I har brug for i Løgumkloster.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

rengøring gråsten

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding