Rengøring Nordborg

Professionel rengøring i Nordborg? – Det er os, du skal have fat i!

Skal du bruge professionel rengøring i Nordborg til dit firma, din butik eller en institution, handler det om at finde et pålideligt rengøringsfirma. For rengøring har ikke kun en praktisk og hygiejnisk betydning. Den er også vigtig for medarbejdernes trivsel og dine kunder og samarbejdspartneres syn på din virksomhed. Så kontakt hellere SP Rengøring med det samme!

Hvor meget opmærksomhed giver du rengøringen i dit firma, din butik eller den institution, du har ansvaret for? Næppe meget. For de fleste steder er rengøring bare noget, der sker helt af sig selv på tidspunkter, hvor der ikke er nogen på arbejde.

Har du valgt et pligtopfyldende og ordholdende rengøringsfirma, er det lige præcis sådan, det bør være. Rengøringen skal ikke være noget, du bemærker. Der skal bare være rent hele tiden!

Lægger du først mærke til rengøringen, er det enten fordi:

  • der ikke er blevet gjort ordentlig rent over det hele
  • rengøringsfolkene har efterladt bøtter eller klude
  • rengøringen ikke har sat tingene ordentligt på plads

Endelig kan det selvfølgelig også være, fordi du har arbejdet så længe efter fyraften, eller møder så tidligt, at du langt om længe ender med at møde de folk, der sørger for, at der altid er rent.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Manglende rengøring handler om mere end hygiejne

Men oplever du eller dine medarbejdere oftest nok en af de første tre årsager til, at der bliver lagt mærke til rengøringen, begynder det at give problemer med mere end bare hygiejnen.

For snart går snakken blandt medarbejderne om det dårlige rengøringsfirma. Eller irritationen over at møde ind til et skrivebord, hvor intet står på sin vante plads vokser. Har vi dog ikke råd til at hyre et ordentligt rengøringsfirma, spørger medarbejderne hinanden. Måske var det på tide at søge nye græsgange?

Tilsvarende kan manglende rengøring give problemer, hvis det først bliver så grelt, at kunder og andre besøgende i virksomheden lægger mærke til det. Mon de er lige så sløsede med deres produkter og ydelser, som de er med rengøringen i det her firma, tænker kunder og samarbejdspartnere. Måske skal vi hellere lægge vores ordre hos en konkurrent.

Få rengøring i Nordborg, du kan bygge dit firma på

Derfor er det ekstremt vigtigt, at du får valgt et rengøringsfirma som f.eks. SP Rengøring til din rengøring i Nordborg. Ja, vi vil ligefrem påstå, at du kan bygge dit firma på ordentlig rengøring. For uden kan det nemt give ballade.

Vi klarer rengøringen i butik, kontor, produktion, og institution – og har allerede flere kunder i Nordborg. Vi har hovedkontor i Røde Kro og flere medarbejdere bosat på Als. Så vi er altid lige i nærheden, og har den nødvendige kapacitet, uanset hvor stor eller lille en rengøringsopgave du skal have løst.

Så ønsker du fortsat, at rengøring i Nordborg ikke skal være noget du tænker på, så udfyld kontaktformularen nedenfor, ring til vores hovednummer på tlf: 74 69 46 10 eller send en mail til sp@sp-ren.dk. Så finder vi sammen et tidspunkt, hvor vi kommer forbi, og giver dig et godt og helt uforpligtende tilbud på professionel rengøring i Nordborg.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

Rengøring Nordborg

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding