Rengøring Padborg

Vælg os til professionel rengøring i Padborg

Er der brug for professionel rengøring til dit firma, din butik eller institution i Padborg? Så vælg et pligtopfyldende og pålideligt rengøringsfirma, der ved, at rengøring både er vigtigt for medarbejdernes trivsel og jeres renomme! Kontakt SP Rengøring i dag – og få gjort ordentligt rent allerede i morgen!

For langt de fleste er rengøringen i firmaer, butikker og institutioner, noget de tager som en selvfølge. Det sker bare af sig selv, uden nogen lægger mærke til det. Det er faktisk først, når det ikke er gjort, eller ikke bliver gjort godt nok, at det bliver bemærket!

Det skyldes naturligvis, at rengøring i virksomheder, butikker og institutioner oftest foregår på tidspunkter, hvor der ikke er nogen ansatte på arbejde – undtagen dem i rengøringsfirmaet, naturligvis.

Derfor kommer det oftest meget overraskende og bliver hurtigt et stort issue, hvis først:

  • rengøringen ikke er gjort ordentligt
  • rengøringen ikke har sat tingene på plads
  • rengøringen har efterladt klude og bøtter

og den slags. Og sker det først flere gange i træk, bliver det for alvor et emne, der bliver talt om – og ikke altid kun blandt medarbejderne.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Dårlig rengøring kan starte de vildeste rygter

Faktisk kan dårlig rengøring starte de vildeste rygter. For sker det tit, at der er noget galt, vil der ikke gå længe, før medarbejderne hvisker og tisker i krogene om det der dårlige rengøringsfirma, der bruges.

”Har vi dog ikke råd til noget bedre”, går snakken. En anden stemmer måske i: ”Det må gå meget dårligt her i biksen, siden vi ikke har råd til at betale for ordentlig rengøring”. Og sådan bliver det ved. En fjer bliver til de berømte fem høns.

Endnu værre er det, hvis kunder eller forretningsforbindelser gentagende gange oplever, at det halter lidt med rengøringen nogle steder hos jer. ”Nej, der sætter jeg ikke mine ben igen. Der er simpelthen for klamt”, siger en kunde måske.

Eller også tænker kunderne, at I har en lige så tilbagelænet holdning til kvaliteten på jeres produkter, som I har til jeres rengøring. Og samarbejdspartnerne bliver måske nervøse for, om de kan få deres penge, eller om I kan levere det bestilte, når det går så dårligt, at I har sparet rengøringen væk.

Og sådan bliver det ved.

Vælg professionel rengøring i Padborg, du kan stole på

Så selv om du måske har den holdning, at alle kan gøre rent, er det ikke sikkert, at alle kan gøre så godt rent, som du ønsker dig – eller har behov for.

Derfor er det vigtigt, at du vælger et pligtopfyldende og stabilt rengøringsfirma, der møder op til aftalt tid, og målrettet går efter at levere over dine forventninger – hver gang! Det er præcist sådan et rengøringsfirma, du skal vælge, hvis du vil have rengøring, du kan bygge dit firmas fremtid på.

Sådan et firma er SP Rengøring. Vi har hovedkontor i Røde Kro og kontor i Kolding – og har allerede flere kunder i Padborg, som vi gør rent hos hver dag. Så vi er allerede lige i dit nabolag, og har også tid til at gøre rent hos jer.

Kunne du tænke dig en uforpligtende snak og et lige så uforpligtende tilbud? Så skriv dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor, send en mail til sp@sp-ren.dk eller ring til os på tlf: 74 69 46 10. Så finder vi et tidspunkt sammen, hvor vi kommer forbi, og ser på, hvordan vi kan levere professionel rengøring i Padborg til jer.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

Rengøring Padborg

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding