Erhvervsrengøring Kolding

Professionel rengøring i Skærbæk – Den klarer vi!

Skal du bruge professionel rengøring i Skærbæk til din butik, dine kontorer, din produktion eller din institution, bør du gå efter en rengøringspartner, der sætter en ære i at gøre ordentligt rent – og som du er sikker på altid møder op som aftalt. Med SP Rengøring får du et næsten helt lokal rengøringsfirma, der ser rengøringsopgaver som en tillidserklæring. Book os her, så vi kan klare din professionelle rengøring i Skærbæk!

Professionel rengøring i Skærbæk og alle andre steder i landets virksomheder, butikker og institutioner, giver både større trivsel hos medarbejderne, og giver kunder og forretningsforbindelser det bedste indtryk af dit firma.

For er rengøringen i orden, bliver indeklimaet sundere og risikoen for smitte og bakterier mindskes effektivt. Samtidig ligger der ikke skidt og møg i krogene, som kunder eller samarbejdspartnere vil studse over, når de kommer på besøg.

Kundernes anseelse og medarbejdernes trivsel er to vigtige parametre, som er med til at sikre din virksomheds succes og din institutions omdømme. Men det kræver en troværdig rengøringspartner, du kan stole på.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Vigtigt at vælge en seriøs rengøringspartner

For får du valgt en useriøs eller sløset rengøringspartner, risikerer du, at deres skalten og valten med jeres rengøring, giver firmaet eller institutionen ridser i lakken hos både medarbejdere og kunder.

For oftest foregår rengøringen på tidspunkter af døgnet, hvor I ikke selv er til stede i virksomheden. Så har rengøringsfolkene glemt at gøre rent nogle steder, eller har de efterladt brugte rengøringsartikler og klude, eller ikke sat tingene ordentligt på plads, opdager I det først, når I møder ind næste dag – og der står kunderne måske allerede og venter.

Derfor er det vigtigt at vælge et firma til professionel rengøring, der ser det som en tillidserklæring, og går op i at levere den bedst mulige rengøringsoplevelse.

Hvad er professionel rengøring?

For professional rengøring er rengøring, du ikke bemærker, fordi den er foretaget, som det er aftalt. Samtidig mødes du ikke af efterladte rengøringsartikler og brugte klude, ligesom medarbejderne ikke kommer til et skrivebord eller en arbejdsplads, hvor tingene ikke er sat ordentligt på plads efter rengøringen. Og de oplever da slet ikke, at rengøringsfolkene ikke har flyttet de ting, der står på skrivebordet, da de tørrede det af.

Så faktisk er den bedste rengøring den, du, medarbejderne og kunderne aldrig lægger mærke til. Der er bare altid rent og pænt. Lidt ligesom hvis der var hvirvlet en hvid, usynlig tornado gennem lokalerne efter lukketid.

Sådan får du professionel rengøring i Skærbæk

Sådan en rengøring leverer vi hos SP Rengøring. Vi har kontorer i Røde Kro og Kolding og kunder og medarbejdere over hele Syd- og Sønderjylland. Så vi er altid lige i nærheden af Skærbæk.

Derfor har vi også tid til at klare rengøringen i din butik, dine kontorer, din produktion, dit storkøkken eller det butikscenter eller den institution, hvor du har ansvaret for rengøringen. Vi gør rent på det tidspunkt og med det interval, der passer til netop jeres virksomhed eller institution.

Vi kan også klare andre former for rengørings- og oprydningsopgaver – også selv om du ikke har en fast rengøringsaftale med os. Således kan du bestille os til hovedrengøring, trappevask og rensning af tæpper. Eller til at gøre rent efter håndværkere, gøre rent ved ud- eller indflytning eller stå for andre former for oprydnings- og rengøringsopgaver efter behov.

Kontakt os ved hjælp af kontaktformularen her på siden, ring til os på tlf: 74 69 46 10 eller send en mail til sp@sp-ren.dk. Så kontakter vi dig for at finde det tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kommer forbi, og giver et uforpligtende tilbud på den professionelle rengøring, du har brug for i Skærbæk.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

Erhvervsrengøring Kolding

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding