Rengøring Sydals

Når du vil have ordentlig rengøring på Sydals

Uanset om du har et firma, en butik eller har ansvaret for rengøringen i en institution på Sydals, er det vigtigt, at du har fundet en samarbejdspartner, du kan stole på. Det får du, hvis du vælger SP Rengøring til opgaven. Du kan booke os lige her!

Vil du have en ordentlig rengøring på Sydals eller et andet sted i Syd- og Sønderjylland, er SP Rengøring det oplagte valg. Vi er den lokale rengøringspartner, du kan stole på! Vi kommer fra Røde Kro, og er kendt for vores punktlighed og høje standard inden for rengøring og hygiejne.

Det er en tillidserklæring at gøre rent

Vores tilgang til rengøring er den samme, uanset om vi gør rent i et firma, en butik eller en institution. Vi anser nemlig rengøring som en tillidserklæring fra dig til vores firma.

For vi kommer typisk uden for normal åbning- eller arbejdstid, så vi ikke kommer til at gå i vejen for jer. Så det er kun sjældent, at I vil være til stede, når vi gør rent. Derfor skal I stole både på os, vores ansatte, og at vi gør et ordentligt stykke arbejde hver gang.

Det gode ved det er, at det er nemt at se, hvis vi ikke har gjort arbejdet ordentligt. For det er kun, hvis vi glemmer noget, efterlader klude eller rengøringsmaterialer, eller ikke sætter tingene ordentligt på plads, at I opdager rengøringen.

Er alt som det skal være, lægger I faktisk slet ikke mærke til det. Så er der bare altid rent på magisk vis, som om der var løbet en usynlig, hvid tornado gennem lokalerne, mens I ikke var der.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Rengøring er det mest utaknemmelige job

Så det er faktisk kun, hvis der er glemt noget eller gjort noget forkert, at vi hører fra kunderne. For så længe der er rent og pænt, er det de færreste, der har grund til at ringe til os.

Men at dømme efter telefonens tavshed når det gælder opkald fra eksisterende kunder, gør vi rent til UG med kryds og slange. Det mærker vi også på, at rigtig mange af de kunder vi har i dag, har været med os i mange år, og flere endda har været faste kunder lige siden starten.

Så vi må gøre det godt!

Vi klarer alle former for rengøring på Sydals

Som allerede nævnt gør vi rent i både firmaer, butikker og institutioner. Vi har allerede mange kunder på Sydals, men har sagtens plads til flere.

Så har du brug for pålidelig rengøring på Sydals, ringer du bare til os. Også hvis du f.eks. skal have gjort rent efter håndværkere, have klaret rengøringen ved ind- eller fraflytning eller have nogen til at tage den årlige hovedrengøring. Vi snupper også gerne en trappevask, rensning af tæpper eller kan stille op, hvis I skal bruge ekstra hænder til et større oprydnings- og rengøringsprojekt.

Så tag fat i os allerede i dag ved at udfylde kontaktformularen, sende en mail eller ringe til os. Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud til jer, og giver et uforpligtende tilbud på rengøring på Sydals.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

Rengøring Sydals

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding