rengøring gråsten

Her finder du professionel rengøring i Vejle til erhvervsvirksomheder

Har du brug for professionel rengøring i Vejle til jeres butik, firma eller institution? Så leder du naturligvis efter en pålidelig rengøringspartner, der holder hvad de lover, og sætter en ære i at gøre ordentlig rent. Det får du, hvis du vælger SP Rengøring. Book os lige her!

Uanset om du har brug for rengøring i Vejle eller andre steder i det syd- og sønderjyske område, er der altid en afdeling af SP Rengøring lige i nærheden. Vi har kontorer både i Røde Kro og Kolding og rengøringspersonale boende overalt i Syd- og Sønderjylland.

Så selv om du har brug for rengøring i Vejle, skal vi ikke køre ekstra for at tage os af rengøringen i dit firma, din butik eller din institution. Vi har allerede flere kunder i byen og oplandet. Så du kan trygt ringe til os!

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Rengøring er en tillidserklæring

Hos SP Rengøring tager vi nemlig jeres valg af os som rengøringspartner som en tillidserklæring. Vi kommer nemlig oftest, når alle andre i firmaet, butikken eller institutionen er gået hjem. Det er smart, fordi vi så ikke går hinanden i vejen. Men det kræver, at I stoler på både os, vores ansatte og at vi gør vores arbejdet godt nok.

Det gør vi! For faktisk sætter vi en ære i at gøre ordentlig rent. Derfor gør vi os ekstra umage, så I ikke oplever:

  • Glemt rengøringsudstyr, tomme bøtter eller lignende
  • Jeres ting er ikke sat ordentligt på plads efter rengøringen
  • Der er glemt dele af eller hele lokaler, der aldrig rengøres

Fordi alt altid er, som det plejer at være, bliver rengøringen ikke noget, som I lægger mærke til. Der er bare altid rent på magisk vis – som om en usynlig, hvid tornado havde hvirvlet gennem lokalerne, mens I var hjemme for at holde fri.

Det er selvfølgelig surt at levere et arbejde, ingen bemærker. Men faktisk er det lige præcis, hvad vi går efter. Så ved vi, at vi har leveret et stykke arbejde, som vores kunder er tilfredse med.

Dem har vi mange af og der kommer fortsat flere – og der er også plads til jer!

Vi klarer alt i rengøring i Vejle til erhverv

Så mangler du et firma med mange års erfaring og allerede eksisterende kunder i Vejle, er det SP Rengøring, du skal have fat i.

Vi leverer pålidelig og grundig rengøring til alle former for erhverv. Vi kan også levere en række andre rengøringsydelser, der ikke er så almindelige hos andre firmaer.

F.eks. kan vi gøre rent efter håndværkere, klare rengøringen ved ind- eller fraflytning eller tage os af den årlige hovedrengøring. Vi kan også klare trappevask, rensning af tæpper eller stiller op, hvis I skal bruge ekstra hænder til et større oprydnings- og andre former for rengøringsprojekter.

Har du brug for rengøring i Vejle til alle former for erhverv, butikker og institutioner, skal du tage fat i os med det samme. Brug kontaktformularen, send os en mail eller giv os et ring. Så kan vi aftale et tidspunkt, der passer jer. Så kommer vi ud og ser nærmere på, hvordan vi kan klare jeres rengøring i Vejle.

Kundetilfredshed hos SP Rengøring

%

Tilfredse med vores arbejde

%

Meget tilfredse med vores arbejde

%

Utilfreds med vores arbejde

rengøring gråsten

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding