Professionel rengøring i Vojens

Professionel rengøring i Vojens – vi er klar!

Når du har brug for professionel rengøring i Vojens til dit firma, din butik eller den institution, du har ansvaret for rengøringen af, handler det om at finde en rengøringspartner, der leverer de aftalte rengøringsopgaver til aftalt tid. Med SP Rengøring får du en rengøringspartner, du kan stole på. Vi sætter en ære i at levere rengøring, der overgår dine forventninger. Så kontakt os med det samme, og få gjort ordentligt rent!

Når du skal vælge rengøring til dit firma eller en institution i Vojens – og faktisk også alle andre steder i landet – er det lidt overraskende for de fleste, hvad du egentlig skal vurdere rengøringsfirmaet på.

For i virkeligheden handler det om at vælge et rengøringsfirma, du aldrig lægger mærke til. Der skal bare altid være rent. Er det tilfældet, har du fundet den rigtige rengøringspartner, som du kan være tryg ved, og kan stole på kommer til aftalt tid, og gør rent, som I har aftalt.

Kontakt os for et gratis tilbud på rengøring!

Professionel rengøring i Vojens

Dårlig rengøring går ud over jeres renomme

Som rengøringsfirma er det naturligvis lidt surt, at ingen nogensinde opdager dit arbejde. Omvendt er det også et sundhedstegn. For så ved vi, at vores kunder er tilfredse.

Er rengøringen ikke klaret tilfredsstillende, er den ikke usynlig længere. Og det går der ikke længe, før der bliver lagt mærke til. Endnu værre er det, hvis rengøringsfirmaet rent faktisk efterlader sig spor som f.eks.:

  • Glemte rengøringsartikler og brugte klude
  • Mangler at rengøre dele eller hele virksomheden
  • Ikke får sat de ansattes ting og inventar ordentligt på plads

Det er ting, der hurtigt bliver et irritationsmoment for de ansatte. Især hvis det sker næsten dagligt. Så bliver rengøringen pludselig et issue blandt medarbejderne, der skaber unødvendig polemik og snakken i krogene.

Endnu være er det, hvis kunder eller besøgende samarbejdspartnere opdager den slags ting. Så bliver de hurtigt bekymrede for, om rod og eventuelt manglende rengøring også skinner igennem andre steder i jeres forretning.

Eller hvis I er en fødevarevirksomhed, hvor rengøringen har svigtet på lige præcis den dag, hvor Fødevarestyrelsen kommer på kontrolbesøg.

Vælg professionel rengøring i Vojens

Vil du undgå irritation blandt medarbejderne eller at tabe anseelse hos kunder, samarbejdspartnere og myndigheder, skal du derfor vælge en rengøringspartner til din rengøring i Vojens, som du kan stole på.

Her er vi et oplagt valg. Vi har allerede flere kunder i Vojens, ligesom vi har medarbejdere boende lige i nærheden. Så selv om vi har kontor i Kolding og Røde Kro, er vi allerede i området og har også tid til at gøre ordentligt rent hos jer.

Vi kommer og gør rent, når det passer bedst ind i jeres hverdag. Har I ikke brug for rengøring hver eneste dag, kan vi også sagtens komme med det interval, der er nødvendigt hos jer. To, tre eller flere gange om ugen alt efter hvad der er brug for i netop dine kontorlokaler, din butik, din produktion, dit lager eller din institution.

Skal vi kigge på jeres rengøringsopgave? Så udfyld kontaktformularen her på siden, giv os et ring på tlf: 74 69 46 10 eller send en mail på sp@sp-ren.dk.

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding