Find din kontakt person fra SP Rengøring her

Preben Paulsen SP Rengøring

Preben Paulsen

Indehaver og adm. direktør

Preben er født i 1955 og lærte tidligt – som bager – at slå et stort brød op. Hos ISS fik han efterfølgende en teknisk og driftmæssig uddannelse, og dermed stor indsigt i rengørings- og servicebranchen. Karrieren fortsatte som konsulent for Skandinavisk Henkel inden han i 1988 etablerede virksomheden Unique som specialiserede sig i salg af rengøringsartikler. Virksomheden solgte han i 2006 til den islandske RV-koncern, og fortsatte med at videreudvikle SP Rengøring, som blev etableret i 1998.

Preben hører til blandt branchens mere innovative personligheder, og indførte eksempelvis microfiber klude og mopper på det danske marked samtidig med, at han udviklede en ny rengøringsstation Uniflex, som gør dagen betydelig lettere for rengøringspersonalet.  Arbejdet betød, at Preben Paulsen  i 1997 modtog branchens erhvervsdiplom.

Privat bor Preben i Nr. Hostrup, hvor den store fritidsinteresse er heste og gastronomi.

Jonna Wortmann Svendsen SP Rengøring

Jonna Wortmann Svendsen

Økonomichef

Jonna er født i 1967. Efter endt studentereksamen drog hun til London, hvor hun i to år arbejdede på kontoret i en herretøjsforretning på Oxford Street. Tilbage i Aabenraa kom Jonna i lære som økonomiassistent hos PP/3 Marketing, inden hun fortsatte hos Alm. Brand for siden at blive ansat hos Unique i Rødekro i 1993, og i 2007 hos SP Rengøring. Udover de administrative rutiner deltager Jonna i virksomhedens strategi- og marketingarbejde.

Privat bor Jonna i Løjt, hvor hun bl.a. spiller golf i Aabenraa Golfklub. I vinterhalvåret er højdepunktet turen til Alperne for at stå på ski.

Stephan Volkmann SP Rengøring

Stephan Volkmann

Driftsleder

Stephan er født i 1968. Han er uddannet kemilaborant hos Beyersdorff i Harrislee, inden han fortsatte sin erhvervskarriere i et telemarketingfirma, blev forsikringsassurandør i Wuppertal, for i Flensborg at åbne to IT-forretninger. I 2005 blev han ansat som driftsleder hos SP Rengøring. Udover driftsansvaret tager Stephan, sig af det daglige salgsarbejde, som sker i tæt dialog med de tilsynsførende medarbejdere.

Privat bor Stephan i Tinglev. Han er kendt som en ivrig og dygtig handymand, der gerne kaster sig ud i større ombygningsprojekter, hvor det handler om detaljer og nøjagtighed.

Katja Volkmann SP Rengøring

Katja Volkmann

Arbejdsmiljørepræsentant

Katja er født i 1966 og er uddannet frisør hos en salon i Flensborg. Siden arbejdede hun med gastronomi i et par år på restaurant Piet Henningsen i Flensborg, inden hun arbejdede hos en salon i Lybek. I 2007 blev hun ansat hos SP Rengøring og er i dag tilsynsførende i Aabenraa, Rødekro, Kliplev og Tønder.

Privat bor Katja i Harrislee. Den store fritidsinteresse er at rejse.

Jutta B Seymen SP Rengøring

Jutta B. Seymen

Serviceleder

Jutta er født i 1977 og er udannet salgsassistent i Eifel. Jutta har været ansat hos SP Rengøring siden 2009 og er i dag tilsynsførende i Vejle, Kolding, Kollund, Haderslev samt Aabenraa.

Jutta bor privat i Tinglev og i hendes fritid dyrker hun mountainbike samt løb.

Helga Petersen SP Rengøring

Helga Petersen

Serviceleder

Helga er født i 1963. Inden hun i 2007 blev ansat som tilsynsførende hos SP Rengøring, havde Helga bl.a. ansvaret for det store vaskeri på Hotel des Nordens i Wassersleben. Hos SP Rengøring har Helga tilsynet med rengøringen hos firmaets kunder i Haderslev, Sønderborg, Padborg og Aabenraa.

Privat bor Helga i Tinglev, hvor en betydende del af fritiden bruges sammen med sine to hunde.

Karen Sandholt Sp Rengøring

Karen Sandholt

Vaskeri & lager

Karen har været hos SP Rengøring siden år 2009. Det er Karen som til daglig passer vores vaskeri, og dermed holder alle vores medarbejder med rene klude og gulvmopper. Karen pakker hver dag friske mopper, klude og rengøringsmidler til vores kunder, det er nemlig en del af vores service at kunderne ikke selv skal vaske, eller indkøbe rengøringsmidler.

FOTO FØLGER

Christina Olsen

Tilsynsførende

Årgang 1988 og blev ansat hos os i januar 2019.

Privat bor Christina i Tinglev og hendes store interesse er hunde og katte.

Karen Sandholt Sp Rengøring

Kirsten Sauer

Tilsynsførende

Årgang 1966 og blev ansat hos os i 2007.

Privat bor Kirsten i Bajstrup og hendes store interesse er haven.

Karen Sandholt Sp Rengøring

Laila Schauer

Tilsynsførende

Årgang 1999 og blev ansat hos os i 2020.

Privat bor Laila i Rødekro og hendes store interesse er hunde og naturen.

%

Garanteret tilfredshed

Vi kan sikre dig fuld tilfredshed.

Vi gør rent som vor moder gjorde det - og det gør en forskel - både for dig og for os.

Klar til en stabil leverandør?

Giv os et kald - og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.

Kontakt SP Rengøring lad os give dig et uforpligtende tilbud

Aabenraa:
Kresten Philipsens Vej 4B
6200 Aabenraa

email: sp@sp-ren.dk

Tel: 74 69 46 10
Fax: 74 69 46 13

Kolding:
Essen 10B
6000 Kolding